Tuesday, 20 December 2011

Layan Lagu Orang Kawin! Awww!!


Hye sayangs..! ohoho.. mentang-mentang tengah layan lagu orang kawin, dah semua orang dia panggil sayang. tehee :D Dalam 2,3 hari ni daku tak sempat nak ngadap blog lama-lama. Dengan busy lagi, dengan takde mood lagi. grrr.. apa lar nak jadi ni. T.T

Tapi, tapi.. sekarang dah kembali bersemangat! hoyehhh!! semua gara-gara lepas dengar lagu orang kawin ni. Alar, lagu yang dipasang masa majlis perkahwinan tu.. Terjumpa kat youtube tadi. Nak cari benda lain, lain pulak yang daku jumpa. hikhik, walaupun lagu-lagu lama tapi tetap tak jemu bila dengar banyak kali. Wow! suka! suka! suka! weehuuu~



ni bukan pelamin daku.my cousin punya ritu..lagi 3 bulan daku jadi maklong..lalala~

Nie apasal gatal sangat ni? hihi, oitt! bukan gatal nak menikah ker hape.. saje jek suka dengar. Bila dengar mesti teringat masa pegi kenduri kawin. Meriah! dengan orang ramainya, lagu yang dipasang, dengan pengantinnya, pastu suka tengok pelamin dorang,color apa.. tema camne.. hantaran ada kereta sebijik ker idak. Hahaha..

Apa kena mengena? yela, tadi kata bad mood, tak bersemangat.. kena lar cari hiburan kan. Ingatkan tadi nak cari lagu sedey meleleh-leleh, tapi kang tambah tak bersemangat pulak. So, kena lar cari lagu yang catchy sikit. Lagu yang meriah! Terjumpa lagu ni, jom layannn........


Pinjam kat youtube..ada rasa macam kat uma owg kawin tak? *okeakuover* :p



Kata Jari : Baru bersemangat nak kawin blogwalking laju-laju..weeeee! ^.-


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

13 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

kalau g kenduri kawen ja tujuannya tak lain tak bukan nk tgk,pelamin,hantaran,tema baju,mkanan pe..bla..bla..bla...hihi..kn2..

CIK MAY said...

hee..dah nak kawen ke???? ;p dear, masuk my blog berat tak?

IntaNBerliaN said...

akak pun sk dgr lagu2 kawen.. lbh2 lg kalu g knduri kawen.. mula rasa cam nk ajak hubby bersanding lg sekali.. hihii

Paris Lipton said...

ok kite pon suke dgr lagu kawen, kalo nmpak pelamin lagilah rasa macm sendiri je naik...wuuuuuupss

AmirFX said...

Lagu feveret dan satu lagi lagu yang feveret lagu Selamat Pengantin Baru.. haha..

zareliqa afiqa said...

@ naiemah : hehe..betul2 :)

@ Cik May : ehee..tak lar.suka dengar jek :D Tak berat pun..oke jek loading^^

@ IntanBerlian : kan2..akak nak bersanding lagi sekali,iqa rasa mcm nak kawin cepat je.tetttt~ :p

@ Paris Lipton : ehehe~ tu lar pasal. :D

@ AmirFX : hikhik,yeke? wahh..lagu fav tu^^

miss Fyqa said...

ingat kamu yg nak kawen. hehe *gurau je k..

wedding yg meriah rasanya last year kot..my cousin yg kawen..kat kmpung :)

Hanis-Afiqah said...

kenduri org slalu pegi.. tpi, rase lgi best klau knduri sedara mara..bleh tlong skali. best! =D

zareliqa afiqa said...

@ Miss Fyqa : Ehee :D Kalau saya lambat lagi agaknya.wee~

@ Hanis : Betul2.kalau sedara mara lagi busy lar jawabnya.macam2 nak tolong.hee :)

Ct Mawa said...

huhu..mawa pon suka dgr lgu kawen

Beckhrooy said...

senang la, dengar lgu kawin jer bersemangat hee

zareliqa afiqa said...

@ Ct Mawa : Sama lar kita :)

@ Beckhrooy : Betul2.Kalau dengar lagu sedih mesti layan perasaan jek.weee^^

MaYa MustWany said...

suka lagu kawin yang kompang dipalu.hahah