Sunday, 25 December 2011

Hye! Hye! Shoutbox Baru!!

*Googleit*

Welcome to new home! Masuk-masuk.. jangan memalu. Hey kengkawan! daku dah ada shoutbox baru! weee.. Bye! Bye! shoutbox lama! Time kasih kerana bagi perkhidmatan yang terbaik selama 7 bulan lebih daku berblog ni. Sayang ko..! Walaupun daku rasa berat hati nak lepaskan ko, tapi apakan daya... daku tak mampu nak membela ko lagi nak. Daku suka yang free-free jek. muahaha.. *kejam*

Ehh ehh.. alala.. takmo majuk shoutbox baruku. Nak say good bye jek kat kawan kamu tu. Kalau nak duk lama kat belog ni kena bagi perkhidmatan yang terbaik jugak taw. Kalau tidak daku tukar lain. lalalalala~ terlebih sudah! Ni banyak tengok telenovela ler ni. hee

Macam yang korang baca tadi. Daku dah tukar yang baru. Tu ada kat tempat 'Cakap Cakap'. Dia ganti shoutbox lama dulu. Jadi boleh tinggal jejak kat sana yer. Daku nak delete dah shoutbox lama tu.


Nape pilih yang ini? sebabnya dia lebih kurang sama jek kot. Mesra pengguna.. senang nak tinggal mesej. Korang tak payah ulang-ulang, susah-susah taip nama dan URL setiap kali nak tinggalkan mesej. Tak kan lar daku nak susahkan tetamu yang datang rumah kan. "eh, ko dah datang umah aku ni tolong lar masak sekali yer.." teheee :D

Tinggalkan pesanan cinta korang kat kotak yang daku bulatkan tu. Duk tengah pulak dia. errr.. tak taw lar ok ke idak benda ni. So far daku tengok ok jek. Tapi tak ramai lagi yang pakai shoutbox ni. Kalau korang nak pakai yang macam ni jugak, boleh tekan >SINI

Kata Jari : Kalau tak ok, siap ko kotak! :p


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

23 komen jejari cumil:

Gaung aka fahamimajid said...

wahhh macam ni la.dah bertukar yang baru..ishh wajib kami nk tggl jejak lah ninh,..

aimie amalina said...

weeeee
sameah
baru tkr cakap2 yg baru
hehehehe

aRa ❤ aFiq™ said...

yg ni cnang eh ? t tukaq gak la. hee..

entry baru ara..anak sedara ara saket :(

http://izara4eva.blogspot.com/2011/12/get-well-soon-mia.html

EmpayarUtama said...

macam-macam versi ada :)

LydSunshine said...

Shoutbox ni adalah shoutmix jugak ke?

Aida Omar said...

kejam gak la sikit..hehe.
betul2 senang guna yang dah sedia link dari guna cbox kena taip semuanya.

shida'R said...

naseb shida mmg pmakai cbox..jgn cbox nnt kene bayar juga sudah la..huhuhu

Nisa Greennnpanda said...

bubbye shoutmix..hehe..

Hanif said...

memeng rutin Hanif Blog tinggalkan jejak kat sini...hahhahaha
because best blog!!
Header dah buat ubah suai..canggih boleh pusing2....

Hanif said...

memeng rutin Hanif Blog tinggalkan jejak kat sini...hahhahaha
because best blog!!
Header dah buat ubah suai..canggih boleh pusing2....

Eera Shera said...

ramai dah tukar baru ni..x aci ni hehe

katak comel said...

jgn rsaw,stiap kli miera dtg,miera akn shout..ehehe

Ezad Skytech said...

hee..da ubah pun semalam..guna Fibox sekarang ni..hee~

Cik Nurul said...

memula dulu pakai shoutmix best sgt tp bila dah kene cas trus tuka cbox! huhu now nak testing fibox pulak.. ^^

farz zull said...

kena tukar juga lah...;)

Paris Lipton said...

kite dh tukar...ngeee

Ct Mawa said...

huhu..woah..agk menarik

Kotak Mancis said...

wah... semua dah tukaq... aq bila lagi.. haishhh...

naiemah_ramli said...

waaaa... tukar sdah...hehehe....ok..kompom nnti nk shout bnyak2..hihihi

IntaNBerliaN said...

akak pun dh tukar yg baru.. hihii

mR.aSLaN said...

SAYE TAKNAK PAKAI APE-APE DAH LEPAS NI

MaYa MustWany said...

fibox pun boleh tahan gak kan

Beckhrooy said...

best juga ya