Friday, 2 December 2011

Best Jugak Awak Ni!


Pergh! sedap.. best.. mengasyikkan! Dapat pulak time darurat. Adusss! lagi ler feel jek. Aipp, korang agak-agak apa? Semestinya.....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


SPRITZER!! Best lar awak ni. ^.- Yeahh! air yang sama rasanya macam air masak. KehKehKeh.. bila tengah2 jalan rasa haus,, nak-nak lagi cuaca pulak panas! dan jauh dari kedai. Ceh, macam ko kat gurun pulak! uhuhu.. dapat SPRITZER sebotol pun jadi lar. Request! Nak yang sejuk. Takmo air manis-manis. Nanti lagi rasa haus.. kan3?

Minum lar SPRITZER!
Menghilangkan dahaga!

Aishh, cakap macam duta produk ni pulak. Tak2, siyes! memang best air ni. Nak-nak lagi yang SEJUK. Dapat pulak time panas cmnie. Sampai otak rasa sejuknya.heee

Jadi bila g shopping atau kedai runcit sebelah umah jangan lupa beli SPRITZER ni bebanyak. Simpan.. nak g memana boleh bawak letak dalam kereta. Takde lar tetengah jalan nanti rasa haus, baru nak dok cari kedai. Buatnya takde kedai, yang ada cuma bengkel moto, rumah-rumah orang, dan semak samun.. nak mintak sape? uhuuu

Nak taw lebih lanjut pasal SPRITZER DISPENSER ni boleh tekan kat iklan Nuffnang aku tu. Tapi dia suka main sorok-sorok ngan aku. Nakal yer kamu. Lepas ni boleh letak kat umah satu. hehe, Okeyh.. sedikit pesanan khidmat masyarakat.weee^^

Kata Jari : Bukan tekan kat iklan yang dah siap watermark dalam entry ni tau. Kat atas,tepi atau bawah. Kalau dia tak menyorok lar. +_+ Tekan iklan lain pun boleh jugak.Sayang korang! ^.-
Segmen Followers Didahulukan, Readers Diutamakan masih dibuka pada yang belum join.
Klik SINI untuk join.


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

19 komen jejari cumil:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dia tgh menyorok plak skrg ni..^^

Cik Ila said...

Rasa kenyang bila minum..hee

Slm pkenalan..cik ila jumpa kt innit td..

❀ ERAH ❀ said...

alahai...ingat sya yg best...
rupa2nya....
terperasa la pulak...
gerrrrrr.........
hehehehe...

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi , jdik duta spritzer eh ? da klik nuffnang dia also churp2 :)

feza said...

wah spritzer.. sedapnya. lagi2 time2 panas tahap mengewap. suka juga spritzer yang sejukkkk..

done klik nuff..

IntaNBerliaN said...

akak tlg klik nuff iqa.. ;-)

Beckhrooy said...

Minum tme hari panas nie :)

ieyza afieyna said...

alamak dia menyorokla sekrg.. xdpt nk klik.. hee..

air ni sedap.. sbb ade stgh mineral tu rasa payau je.. huhu

Ct Mawa said...

air ni mmg best minum tme tgh panas

Oshin said...

oshin kehausan gak nih tapi menyorok pulak die hihihi

Eera Shera said...

ala die nyorok lagi...

diana said...

biasanya nya dia tak nyorok jam 12 malam dah 12 tengahari..:)

Bui Junaidi said...

pasal fan page tu rs nya kalau kita log out pun dia ada kan..kak bui sll jugak log out fb tp fan page tu tetap ada

mayb ader kesilapan koding ker apa..tak pastilah pulak..tp memula ms kak bui buat fan page ni berpeluh jugak dibuatnya..huhuhu

FarhaNezam said...

waa dah blh jadi duta spritzer dah :)

Khidhir said...

Ingatkan masuk competiton spritzer

Ezad Skytech said...

dia tak muncul la pulak...baru nak klik2...hee~

MaYa MustWany said...

air ni memang puas bila time waktu panas.2 botol pun tak cukup.hhaha

zareliqa afiqa said...

@ Lily : Alar.yeke? huhu

@ Cik Ila : Salam perkenalan jugak^^ thanks singgah :)

@ Erah : Sis pun best jugak^^

@ AraAfiq : ehehe,duta tak bertauliah. :)) thanks ya!^^ t kita klik2 awk punya iklan pulak..weee

@ feza : sama lar.Suka yg sejuk.perghh!^^

@ IntanBerlian : Thanks kak :)

@ Beckhrooy : Betul2. :)

@ ieyza afieyna : A'ah kan.It's oke dear :)

@ Ct Mawa : Yup.Lagi2 yg sejuk.huhu

@ Oshin : Dia suka main nyorok2^^

@ Eera Shera : huhu, mmg dia tu.=.=

@ Diana : Betul2 :D

@ Kak Bui : Iqa punya hilang bila logout kak.Penat dah godek2 coding dia.=.=

@ FarhaNezam : KIKIKI..kalau nak jadikan duta pun bole gak.heee :D

@ Khidhir : Ahaks..takde lar^^

@ Ezad Skytech : Dia mmg tu.Pemalu kot :D

@ Maya MustWany : Sama lar.Mcm setahun tak minum kalau dpt time panas :)

Nor Iman said...

emm..nk beli la,ti dahaga boleh minum.