Tuesday, 13 December 2011

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara



Petang-petang yang panas ni daku bersemangat pulak nak join GA. Wahh, dah lama tak join menjoin ni. Actually daku ditag oleh dua rakan blogger yang peramah iaitu Cik Must dan Incik Faizal.
Meh-meh join sekali.. hadiah best-best ooo..
Klik banner atau SINI untuk join keyh :)
Syarat-syarat dah dipatuhi. Hope i'm da lucky one! hehehe

Nak tag :

Done! weeeee^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

12 komen jejari cumil:

zulhilmi tempoyak said...

kne men tag org je..??

hmmm...semua abcdefgh la kn..;p

zareliqa afiqa said...

@ zulhilmi : Syarat2 dia..heee, senang jek.Semudah *ijklmnop*..smbung~ :D

faizal mohd said...

peramah tapi sedikit pemarah. HAHA

aRa ❤ aFiq™ said...

good luck dear :)

chegu abbas said...

give way apa plak dah ni....

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

emy zulaiha said...

eh gud luck dear! nnt nak join jugak!! :)

nazirah said...

alamak saya di tag ke hehehe.. tanx ek gudluck tuk kamu ;)

MaYa MustWany said...

good luck liqa

zareliqa afiqa said...

@ faizal mohd : Errk! yeke?? takottt! :P

@ araAfiq : Thanks yer^^

@ chegu abbas : Saje jek join.Mana taw ada luck! hehe

@ ieyza afieyna : Thanks dear^^

@ emy zulaiha : Macehh^^ Join! Join!

@ nazirah : Macehh :)

@ Mata MustWany : Thanks Mas.. :)

imfourstring said...

cube meninggalkan komen dengan harapan yang dikomen kembali ke blog saya...


http://imfourstring.wordpress.com/

zareliqa afiqa said...

@ imfourstring : Thanks..i will :)