Wednesday, 30 November 2011

Segmen : Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa

Entry Melekat Guna Gam Gajah! Sila scroll bawah sikit untuk entry baru.Macehh..
UPDATE : SEGMEN DITUTUP
Selamat pagi readers!^^ hari ni bersemangat nak buat segmen untuk korang. Actually, dalam beberapa hari ni ada terfikir nak buat segmen. And then tengok komen ada suggestion dari Naiemah pun suruh buat segmen terjah bersama Iqa katanya.*macam taw2 je* heee.. :D Aku pun tambah bersemangat lar. Lagipun tengah free sekarang ni.

Tak mau buang masa daku menyeru pada orang ramai rakan-rakan blogger yang lain untuk turut sama memeriahkan segmen ni. Tujuannya untuk berkenal-kenalan pada yang belum kenal, dan merapatkan lagi hubungan sesama blogger. cewahh ayat! Disamping itu korang boleh lar tambah followers, tambah readers kat blog korang.


Drag pada new tab atau klik SINI

Syarat-syarat yang super simple!
---> Mestilah terdiri daripada followers kiut miut daku. Kalau bukan pastikan korang sentiasa update pasal perkembangan segmen ni okeyh. Tiada paksaan 'mengikut' daku.

---> Buat 1 entry bertajuk : " Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa "

---> Letakkan header di atas dan 'link'kan ke entry ni. Tulis apa korang nak dalam entry tu dan akhir sekali, nyatakan antara FOLLOWERS dan READERS mana lebih penting pada pandangan korang. Kalau nak bagi sebab pun boleh. Tapi kalau malas cuma tulis "saya suka readers!" @ "saya suka followers!" @ "saya suka kedua-duanya!" sahaja dalam entry tu keyh.

---> Tak payah susah-susah tag orang.*suka tak?*

---> Dah siap tinggalkan link entry tu kat ruangan komen dibawah.


---> Akhir segmen nanti aku akan senaraikan mereka yang join untuk korang terjah dan berkenalan antara satu sama lain.


---> Korang diwajibkan untuk menerjah rakan-rakan yang join yer. Kalau minat boleh follow blog mereka dan jadi readers tegar.
Tarikh tutup 12. 12. 2011
Itu sahaja! harap dapat sambutan.weeee!!
Nak pegi usha Churp Churp kejap :p Belum daftar? boleh tekan SINI
Kata Jari : Pada daku FOLLOWERS dan READERS sama penting untuk sesebuah blog tu. Followers Didahulukan, Readers Diutamakan!!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

70 komen jejari cumil:

Anonymous said...

u right ! readers paling penting , followers ramai tak gune jugak if entry kite tak ade sape nak bace. inshallah ada mase sy akan join ur segmen :)

zareliqa afiqa said...

@ Arda Sunkisz : Yeahh! readers sangat penting :)

Eyda Dania said...

btul2..readers pling pntg..tp diowg ni pun 1..suke bce diam2 xmo komen pn..haha..

Insyallah..t eyda join k..=)

Wm FaryantiE said...

stuju..setuju..aser nya readers n follower samasama penting..hheheh

Wm FaryantiE said...

stuju..stuju..
tapi yatie rasa duadua sama penting..;)

naiemah_ramli said...

hihi...ok..insyaalah naiemah join t...hihihi

fiqah said...

saya join :)
http://nafiqah823.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

NurulFiqa said...

dua2 penting but rasanya readers more important than followers sbb if takda readers , kita ni macam buat entry syok sendiri je lah , haha :)

nazirah said...

huhu btul btul ;)

Unknown said...

nih pendapat shaye

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Nurul Ezatee said...

join

http://jbieberpurple.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukanreaders.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

http://contestsesajer.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

fiQRa said...

wahhh.. ada segmen.. nk join!! :)

nur_za said...

nur nak join...dah wat dah...hee..
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-reader-di.html

nur_za said...

join jgk segmen ni..
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-reader-di.html

cik abbit said...

join sini http://iniidopaku.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Shida Radzuan said...

insyallah blh join ni :)

Ebell Lee Syasya said...

http://ebell-lee.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Nurul Hidayah said...

join syg :)

Nurul Hidayah said...

join syg http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Encik M said...

ada adiah x...huhuhu...
saye nk Galaxy Note..hihihi...

Hanif said...

Itu hari last segmen aku tak join..
Klai ni join ...
Ni alamatnya...
http://hanifidrus.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-reader-diutama.html
atau klik ajer yang ini
Followers Didahulukan , Readers Diutamakan Oleh Zareliqa

feza said...

first datang sini. datang bila nampak segmen ni dekat blog en hanif.

aSLaN said...

readers lagi penting . kalau follower , budak tingkatan 1 pon boleh dapat 1k follower .. tapi kalau readers tu, susah la skit kan .

oshin said...

oshin join !!!

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Nisaa Razie said...

nak join, nak join :D

http://nysnyesa.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-readers.html

btw, tengs invite ^^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Insyallah..jika berkesempatan..nanti kita join.. ^^

Lat'z said...

join..

http://ladydianablog.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-readers.html

محمد رازيق said...

wah menarik.rasa cam nak join!

aSLaN said...

harr.. ni takmo masuk contest .. but just publish apa yang i already type tapi tak dipublish lagi :-)

http://aslanmy.blogspot.com/2011/11/blog-follower-vs-blog-reader.html

shahira said...

http://chocodeiychacieytu.blogspot.com/

Eyra Daniel Arshad said...

hye hye hye..join..=)

http://ilovemyheartguard.blogspot.com/2011/11/follower-didahulukan-reader-diutamakan.html

naiemah_ramli said...

dah buat..hihihi..setelah bnyk hlangan ditempuhi..

http://noornaiemah.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

Cikrosecute said...

join...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

Mr.Superman said...

tajuk entri mengalahkn PM.hihihi

AmirFX said...

Salam perkenalan.. Terjah kat sini dari blog Bui...

J. Hass said...

juin :)

http://lorongkanan.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Unknown said...

he3...join jua akhirnya (^.^)

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Unknown said...

he3...join jua akhirnya (^.^)

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukan-readers.html

Shida Radzuan said...

akhirnya...

http://duniakushida.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Unknown said...

dh buat pagi tadi tp terlupa pulak nak htr komen..hihihi

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

kak bui join..*_*

DUNIA sesawangku said...

DONE !

http://peyansanstaro.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Ban said...

baru adil kan...haha

jemput singgh yer,,salesgirl..huk2

Anonymous said...

done join ur segmen darl

http://deqtzainalabidin.blogspot.com/2011/11/follower-didahulukan-readers-diutamakan.html

IntaNBerliaN said...

nanti akak join yer.. :-)

Unknown said...

hehe. insya Allah nanti saya join :)

YatieOwner said...

syg, saya da join...:)

http://puangojes.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

miss Fyqa said...

fyqa join sama ;)



http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

IntaNBerliaN said...

Join..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

TQVM

firaSAM said...

join..join..lalalal...join..

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

Cik Mira said...

mira join :)

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

MiSs Choc FuZa said...

http://heartstorylife.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-reader.html

Rul said...

http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

joinned (!)

Fatihah Salleh said...

join ! http://fatihahsalleh.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

ahmadhiSyam said...

join =))
http://lightshadow88.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

byha said...

FOLLOW ..

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

#kak, right klik xd tu susah lah.. :)#

MsDila said...

salam perkenalan.

http://norfadilahstories.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Unknown said...

iza join..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

Unknown said...

join... hehe... due2 penting... ^_^

http://niahix01.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Aween Darwena said...

Dah join..

http://misspinkaholicx.blogspot.com/2011/12/segmen-follower-didahulukan-readers.html

MERAN QAMAR said...

sudah joint.....eberybady jd reder meran okeh

http://aempat.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

kejadian di ecm kuantan

”kereta terbakar di ecm”

- abdul hadi abdul muti - said...

sempat jugak join. huhu

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

munirah :) said...

join!
readers lagi penting :D

http://be-readers.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

fathiyyahISMAIL said...

http://homeatia.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

join jugak :D

Bubu Hana said...

hey kaka comey. . .macehh jempOt sue tok jOin segmen nie. . .k nOw sue join. . .


http://elmohana.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

QasehnyaRania said...

pu3 join

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Nisa Greennnpanda said...

joined.. ^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/12/followers-didahulukan-readers.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wanieys join^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wanieys join^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html