Sunday, 6 November 2011

Doodle Pergi Haji


Hye2.. Selamat Hari Raya Aidiladha!^^ actually ni *post auto publish* sebab sekarang daku ada dekat kampung. Raya! raya! balik lar kampung kan. Ramai jugak nenek-nenek dan atok-atok kat kampung ni yang pergi haji. Uwahhh! teringin jugak nak jadi tetamu Allah. InsyaAllah satu hari nanti. :) Aminn..aminn.


Nak lar jugak lukis doodle yang pegi haji kan.ngeeee.. Doodle simple sebab tak payah nak buat baju ngan tangan. hehehe,,suka2! tapi tetap amik masa sejam lebih nak melukisnya. :p Okeyh, pada yang pegi menunaikan haji tu moga selamat pergi dan selamat kembali. Okbai. ^.^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

7 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

cantik haaaaaa ^___^

aimie amalina said...

alololo
comeinye la doodle pakai telekung ni

salam aidil adha =]

zareliqa afiqa said...

@ naiemah ramli : maceh naiemah :D

@ mimi : hihi..thanks~ salam aidiladha jugak^^

MaYa MustWany said...

kreatippp..siap de kapal terbang lagi.hihihi

zareliqa afiqa said...

@ Maya MustWany : ehehe..macehh awk. :D

Hanif said...

lawa doodle etuuu....

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : Thanks yer^^