Monday, 7 November 2011

Birthday Gurl Yang Busy!


*Google*

Epy birthday to me..epy birthday to me..epy birthday to diri sendiri....epy birthday to me....weeeee! ^.^ heeee.. ternyanyi tuk diri sendiri. Thanks pada kengkawan n family daku yang wish birthday kat pesbuk, blog mahupun kat daku sendiri. Luv u alls lar! muahhh! I'm speechless bebeh. Terharu! muahaha :))

Nak 21 hadiah boleh? heee..kena lar ikut umur kan. *Wahh! orang da bagi betis nak peha pulak neh.* nggggee~Takde lar.. Orang ingat birthday daku pun da kira bersyukur sangat-sangat. Takde hadiah pun tape..tapi kalau nak bagi sayang lebih lar.hee.. 

Actually dah dapat pun hadiah dari ma mum! mekasih mum! muahh..muahh.. tahun depan boleh bagi lagi yer..wink wink ^.-

ni incik Google bagi

Tadaaaaa!!


Gelang tangan hadiah from my mum.. sebenarnya daku dah lama berkenan dengan gelang ni. Tak sangka pulak ma mum belikan betul-betul sempena harijadi daku rini.yeayy! dapat jugak.hihi, dapat-dapat jek tak tunggu lama, terus pakai kau. :D

Incik Maxis Dan Incik Celcom pun bagi hadiah jugak kat daku. Call n sms FREE! yahoo lagi sekali. Naik kebas telinga daku ni asyik call orang jek dari malam tadi. Bukan senang dapat call free ni kan. Guna lar sehabis baik. wahahaha~ sesape nak daku call cakap. Limit harini. tetttttt~ 

Plus plus daku nak keluar dengan family jap g sementara cuti lagi rini tapi nak jenguk kejap blog kesayangan daku. Adehhh.. sangat-sangat busy rini. Sok daku sambung blogwalking yer sygs. Okeyh2, tak mau buang masa nanti kena tinggal.heee :) Bai.^^

Kata Jari : Mood happy sesangat. Hati kembang setaman. hakhak


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

26 komen jejari cumil:

Ini Kisah Tia said...

woahhhh .. besday girl lah :)
Allah selamatkan kamu ..

zareliqa afiqa said...

Mekasih Tia :D

Fazri said...

happy birthday sahabat.. Sukses selalu, semoga hari ini lebih baik dari hari sebelumnya.

NA said...

Selamat harijadi. Hoho bestnya sambut ketika cuti raya.

Mesti gembira dapat hadiah daripada mak :)

-wina1979-

naiemah_ramli said...

hepy besday iqa.. :) nak hadiah...hihihi
terbalik suda.. lalala...smoga dimurahkn rzki lagi ya.. :)

Eyda Dania said...

happy birthdy awk..=)

zareliqa afiqa said...

@ Fazri : Thanks :)

@ Kak Wina : Mekasih kak..suka sangat2.hihi :D

@ naiemah : wahh..bday girl pulak yang kena kasi hadiah ke? ehehe, thanks yer^^

@ Eyda Dania : Time kasih :D

EmpayarUtama said...

Telambat la haku nih. Selamat Hari jadi camanapun :)

aimie amalina said...

waaaaa
dapat gelang emas ha
heeeeee


sayg!
epi besday yg ke-21 =]

Daddylicious said...

dah besar2 pun dapat gelang tangan lagi...:)

zareliqa afiqa said...

@ Empayar Utama : Takpe..hehe,btw mekasih yer^^

@ mimi : hihi..mekasih kak mimi :D

zareliqa afiqa said...

@ Daddylicious : ahaha~ rezeki.tak kan lar da besar tak boleh dapat gelang lagi kan. :)

Hanif said...

Happpy besday sweet 21!!!
Fulamak hadiah memang dahsyat giler...
ada loceng lagi gelang tu..hehehehhe

sis92 said...

sory lambat ....

pecut ke sini dan wish happy birthday to you..

wish u all the lucks :)

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : Thanks :)

@ sis92 : Lajunya dia pecut.weee~ mekasih awk..hihi

Abg Stalker said...

pergh..dpt gelang tangan tu.klu ank lelaki lak minx sebijik kete dpt x? +_+ mst mak x bg kn..untung la ank prmpn,apa2 mst nk emas je.hihi

selamat hari lahir zaliqa..:)semoga semakin matang membuat keputusan dan ke arah kebaikan.Amin.

MaYa MustWany said...

aikk awatnya my komen ilang ek?rasanya da komen lama da..conpiusss ceq..

xperla.HAPPY BIRTHDAY FIQA.SEMOGA PANJANG UMO,DMURAHKAN REZEKI N BHAGIA DGN ORG2 TRSYG.AMIN.

Cik Nurul said...

hepi belated besday darl ! ^^

zareliqa afiqa said...

@ Abg Stalker : Amin..ngasih abg.wahh! kalau nak kete sebiji boleh jugak.tapi kete mainan lar.hehehe :))

@ Maya MustWany : yeke? takde pun.kita pun kompius..hehe,tape2..thanks sesangat yer :D

@ Cik Nurul : Thank u.. :)

.: iEyLa :. said...

happy belated bufday dear!!!
May all ur wishes come true.. ;)

Yatie said...

besday gurl,awak sgt comel..hepi besday to u ya..:)

Fathiah Hamim said...

happy belated besday!

coachnike28 said...

tsk tsu dah wish ke belom...anyway happy belated birthday...

zareliqa afiqa said...

@ Ieyla : Thanks yer ^^

@ Yatie : awwww! blushing^^ mekasih sygs :)

@ Fathiah Hamim : Thanks ya! :)

@ coachnike28 : Mekasih taw^^

IntaNBerliaN said...

sebijik mcm akak punya.. hihii

eppy blated bzday :-)

zareliqa afiqa said...

@ IntaNBerlian : hihi..yeke? wahh~ sama lar kita.kekeke :D
Maceh kak^^