Tuesday, 1 November 2011

Aku Pun Nak Hapdet Jugak!


Hye! Hye! Selamat petang readers..weee! dah petang baru nak hapdet. Hari ni 1.11.11. Cun kan tarikh tu. Tadi nampak beberapa orang yang hapdet pasal tarikh ni. Aku pun nak jugak lar hapdet rini walaupun takde idea.HAR HAR HAR..

Aku memang seorang STALKER yang hebak! ahaha~ apasal tetiba jek puji diri sendiri neh? weeee! aku baru jek lepas stalker seseorang. And then aku jumpa bukti yang kukuh untuk meng'kantoi'kan dia. Siap sedia lar dengan soalan bertubi-tubi dari aku nanti.Hamboi2! 

aku memang suka jadi detective conan :p

Tak paham? takpe. Next entry aku cerita hokeyh. Berbalik pada tarikh cun neh, Daku berangan nak tunang 11.11.11 nanti. Boleh? heee :D Boleh camtu pulak erk..Padahal calon pun ngak ada lagik neh. Ko tengok betapa jauhnya daku berangan. Dah sampai Korea kot. Alar, layan jela kan bosan2 ni. Okbai.

Kata Jari : Sekejap jek dah sampai bulan November..birthday daku jangan lupa. :p
Azam awal tahun korang dah tercapai ke belum?


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

tiEra said...

hepi besday in advanced blh??~hihi

zareliqa afiqa said...

hoho~ awalnya.weee! jadi orang pertama ni.ehehe :D
boleh jek awk.hihi,maceh^^

~Sya~ said...

nak wish happy bday gak la...heheh

F.U.Z.Z.Y said...

LOL..
wishing you happy birthday in advance boleh?
hehe..
memang tarikh tu cantik..sy pun pk nak tunang tarikh 11.11.11 tu..
tapi buget tak cukup..haha!

faizal mohd said...

wah nak bertunang 11.11.11 ek. sempat ke nak buat persiapan?. haha :)

aimie amalina said...

kekekek
semoga dpt mncri tunang sebelom 11.11.11
hehehehe =p

sis92 said...

ok happy birthday dulu lah hehe :P

zareliqa afiqa said...

@ sya : hihi..maceh awok. :)

@ FUZZY : Maceh jugak yer.hihi,tu lar kan.bajet pulak tak cukup ag.heee :D

@ Faizal Mohd : ahaha~ saje jek berangan tu.Calon takde cmne nak buat persiapan.tak kan nak tunang sorang2 kot.hihi :)

@ aimie amalina : hihi,makin kelam kot nak mencari calon tu.kehkeh :)

@ sis92 : ehehe~ awai noh.maceh awk~ weee.. :D

IntaNBerliaN said...

akak xphm.. akak tunggu iqa update nanti la.. hihii

zareliqa afiqa said...

@ IntaNBerlian : ehehe..oke2.t Iqa hapdet len. :D

Cik Ice said...

Selamat hari raya haji package dgn selamat hari jadi ye..!! :)

QASEHNYA RANIA said...

hye....berangan x salah dik....
i follow ...jom singgah blog akak pulok ....n follow le if sudi. ...

zareliqa afiqa said...

@ Cik Ice : hihi..selamat hari raya haji jugak.macehh! :)

@ QASEHNYA RANIA : sekali sekala kan kak.ehehe :D
Okeyh~ t sy dtg :)

aimie amalina said...

kikikiki
amai nk bertunang tarikh cantik ni
heeeee

dah jumpe ke pilihan nya
hehehee =]