Thursday, 20 October 2011

Trafik Ke Laut


Siapa nak ikut daku ke laut? sila kerutkan kening anda.tehee^^ Meh ler join sekali..kita g tangkap ikan,sotong,kuda laut,penyu,duyung,dugong,dan nemo.kahkahkah..*gelak tak sopan* Arghh! apa yang aku merepek neh.Abaikan2.Minggu ni trafik blog BJB menurun dan terus ke laut! what the?? tapi rasa macam cun pulak daku tengok nyer.ekeke






Amacam? cun tak? cun tak? elok jek dia tersusun kan? ahaha~ buat ler selalu2 Iqa.Semua gara-gara aku mogok hapdet dan kurang merayap.Aku cuma ada beberapa jam jek sehari nak hadap blog.Semua aku kena buat dalam beberapa jam tu.wuwuwuu~


Nak 'maintain'kan 100uv sehari pun susah ker?ermm..susah kot bagi newbie macam daku nie.Aku bukan Fatin Liyana,Cik Epal,mahupun Abg Ben yang tak hapdet seminggu dan tak blogwalking pun orang still berlumba-lumba datang blog depa.yer dak?


Kata Jari : I'm 'nobody'! but i'll make sure that i can be 'somebody' in future! InsyaAllah.Plus plus daku berblog bukan nak kejar trafik.Saje suka suki nak bercerita.Weee..^.^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

28 komen jejari cumil:

Chikova_Araishii said...

yeahh, same la kite haa..heheee...

eyryn said...

sis, macam mane nk dapat trafik nie ? :)
and ape ke bendenye nie ? hehe..

zareliqa afiqa said...

@ Chikova Araishii : Yeke..hehee

@ Eyryn : Sis dapat trafik ni kat Nuffnang.Brape pengunjung unik yang dtg blog kita.camtu la lebih kurang.heee :D

afzalsukasuki said...

ala takpe la..mana tau awk bz ngan keje kan?settlekan keje2 penting dulu.weh ke laut pon okeh hape..leh piknik.haha

Mar said...

ok la dari uv saya,..he:)

Mar said...

ok la dari uv saya,..he:)

zareliqa afiqa said...

@ afzalsukasuki : Tu lar.Mmg bz..huhu,wah! nak berpiknik yer.ehehe :D

@ Mar : ehehe :D

Sya Syazana said...

good luck , kita tengok blog awak ni buleh meletoppss ni.. keep up the good work :)

zareliqa afiqa said...

@ Sya Syazana : ehee :D Thanks dear^^

Hanif said...

biasa ler...sabar.Kalau dah popular..tak yah updated..!!!
Tiap-tiap hari orang jenguk..

mirakim said...

lbey krg miera je..
uv terumbang ambing..
hoho

Juey Ha said...

saye dtg nk kasi banjir sini. hehe ;)

Mimi Marilyn said...

trafik sy pun makin merudum kalau tak update..hehe

Ezad Skytech said...

hee...biasa la tu..sy pun lebih kurang je...lagi2 kalau tak update..habis...ke laut la jawabnya...HAHA...

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : Kalau pemes mmg tak hapdet pun owg datang.kan.. :)

@ mirakim : Sama lar.Dah macam ombak jek.tehee

@ Juey Ha : Wahhh..law banjir kena naik sampan lar nampaknya. :D

@ Mimi Marilyn : A'ah kan.huhu=.=

naiemah_ramli said...

sama la kita...waaaaaaaaaa T_T

zareliqa afiqa said...

@ Ezad Skytech : Yeke~ tapi rasanya tak lar sekurang sy kan uv awk.teheee,betul2.Tak hapdet mmg ke laut lar. :)

zareliqa afiqa said...

@ naiemah ramli : huhu=.= jgn nangis..jgn nangis..wuwuwuuu T.T

shida'R said...

jgn ler samakn blog kite dgn blog depa..mmg jauh la beza nya huhu..

zareliqa afiqa said...

@ Shida'R : ehehe~ bagi contoh jek.. :)

IntaNBerliaN said...

samalah nasib kita.. hihii

zareliqa afiqa said...

@ IntaNBerliaN : hihi^.^

aimie amalina said...

xpe syg!
berusaha lagiiii
yg pntg
epi blogging!! =]

zareliqa afiqa said...

@ Aimie Amalina : Yeahh! right.Epy blogging kan.hehe :D

NA said...

Ala sama, pc Kak Wina tengah semput. Haha baru ada kesempatan lawat blog jiran dari pc orang. Takleh on9 selalu.
Jaga diri jiran.

-wina1979-

zareliqa afiqa said...

@ Kak Wina : Owhh~ yeke..ingatkan kak wina g mana da lama tak hapdet.huhu,okeyh.akak pun jaga diri yer. :)

Cik Ice said...

Cantik gak nampak susunanya tu.. :P

zareliqa afiqa said...

@ Cik Ice : ahaha~ cantik kan?