Saturday, 22 October 2011

Review | SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?

Selamat petang readers! Semalam kan daku join segmen review Abang Nasz.So,hari ni nak review blog yang sama kumpulan ngan daku iaitu KUMPULAN 9.Yeahh! Mereka adalah Natasha Borhan dan Ummiabi.

Ini header blog milik Natasha Borhan.Blog ni sangat comel secomel tuannya.Suka tengok background beliau sebab simple dan tak sakit mata.hehe,isi kandungan entry Tasha ni lebih bersifat peribadi.Ala-ala diari gitu.Berumur 20 tahun (ai pun masih 20 lagi.tehee) dan masih study.Tapi sayang sudah berpunya yer kawan2.heeee :D Boleh g blog beliau kalau nak kenal-kenal. :)

Beralih pada blog NukilanUmmiabi, Blog ni dimiliki oleh sepasang suami isteri iaitu Ezreen Fara dan Muhd Salim.Blog ni didedikasikan khas untuk anak mereka yang sangat-sangat comel, Wafa Sofea.See,nama pun da sweet kan.Boleh g blog ni kalau nak tengok anak mereka yang comel tu.Blog ni jugak bersifat peribadi dan ke arah kekeluargaan.Background cantik dan yang penting hijau hokeyh! iloike.hehe :D

Done review ahli kumpulan 9! weeee^.^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

3 komen jejari cumil:

Ezreen Fara / Muhd Salim said...

Waahh...cepatnyer iqa...Salam perkenalan dari ummi wat iqa yg cute.. Thanx sudi review n puji2 blog ummi yg xsberapa tu..Nt ummi wat review balik ye... tata dari wafa sofea..:)

Ezreen Fara / Muhd Salim said...

Hi ika comelll.. ummi pn dh wat review utk kump. 9...tp lmbat sket...bzla..hehe.btw,salam perkenalan dr ummi n wafa sofea..:)

zareliqa afiqa said...

hihi~ thanks kak.salam kenal jugak..tata wafa sofea yang comel.hehe :)