Thursday, 27 October 2011

Nuffnang Ajak Minum 'Tea'?


Hye! hye! lagi.wehuuuu..tengok-tengok apa Incik Nuffnang bagi daku. Voucher Free! ahaha~ ko tengok, act macam dapat BE pulok daku neh. Excited semacam!^^ Nie belum Nuffnang kasi BE lagi. Mau aku guling-guling gamaknya.heee..saje buat ayat over.


Mula-mula aku ingatkan ape kebendanya ni. Tengok-tengok voucher Chatime rupanya. Semua ahli Nuffnang dapat kot voucher ni. BUY 2 FREE 1. Cuba g tengok kat dashboard akaun Nuffnang korang. heee :D suka letewww kan.

Outlet Chatime ni dekat Publika Mall,Mont Kiara Solaris Dutamas. Okeyh, kalau agak-agak nak minum tea tu boleh pegi sana. Macam-macam ada. Contoh ma fav, Caramel Milk Tea! yummy! Jangan pegi outlet lain pulak yer.heee ;)

Nak amik voucher ni senang jek. Mula-mula login akaun Nuffnang, dekat dashboard nanti korang nampak ikon 'Chatime Publika', tekan situ, nanti nampak voucher yang ada nama korang. Dah tu print jek. Bawak g sana tujuk dekat waiters. Sudah. Senang kan? Maklumat lanjut boleh pegi blog Nuffnang.weeee :D

Selamat Ber'Teatime dengan Chatime!'
Thanks Nuffnang!^^
Kata Jari : Bila lar Nuffnang ni nak kasi BE pulak.wuwuwuu~


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

12 komen jejari cumil:

sis92 said...

masalahnya bila masanya nk gi sana...
wuu
lainlah ada cawangan tiap negeri :(

zareliqa afiqa said...

@ sis92 : heee :D tu lar pasal.Yang dekat2 boleh lar g kan.huhu=.=

SoLy SoLicious said...

time tu da alek kg..xsempt nak pi..huhu

zareliqa afiqa said...

@ soly : huhu..kalau tak silap 3 bulan kot offer ni.heee :D takpe2,bila free pun boleh g lagi. :)

Asyikin said...

hahaha, thanks enri nie, baru tergerak nak g cek kat nuffnang. memang ada :)

naiemah_ramli said...

mak ai..jauhnya...minum kat umah je la...hihihihi

Penulis Maya said...

peh jauh.. cam na nak pegi. salam perkenalan buat tuan rumah

faizal mohd said...

tak tau nak ke sana. minum tea dekat rumah jelah. haha :)

zareliqa afiqa said...

@ asyikin : Welcome dear :)

@ naiemah ramli : haha~ betul tu.

@ Penulis Maya : Salam perkenalan jugak^^

@ faizal mohd : ehehe~ cer tgk blog nuffnang.rasanya dia ada letak plan ke sana. :)

Ezad Skytech said...

hee...sy pun dapat...tapi tempatnya bukannya tahu kat mana ni...hee~

zareliqa afiqa said...

@ ezad skytech : hihi..cer tanya incik nuff.heee :D

IntaNBerliaN said...

jauh sgtlah.. hihii