Thursday, 27 October 2011

Jom Gegar Dunia Blogger


Selamat Petang readers! huhu...cepat2~ join segmen neh. Ahaha~ asal kelam kabut jek? huuu~ daku sebenarnya nak keluar sat g. Tapi mengada nak jugak join segmen ni.hehehe :D


Tengok2, nama pun 'RILEX'S SEBENTAR' kan. Sebentar jela daku rilex.weeeee~ jom2..sape nak join klik header atau SINI yer.
Tarikh Tutup : 28.10.2011 pukul 11 malam.
Done! ^^

Kata Jari : Sebab apa blog saya boleh gegarkan dunia blogger? sebab...sebab...sy pasang bom kot.huarghhh! takot!! hihi,lawak jah. Apa-apa pun jangan mudah patah semangat dalam berblog ni walaupun macam-macam dugaan yang datang menguji kesabaran.weeeee!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

7 komen jejari cumil:

naiemah_ramli said...

blog sy letak mercun..hihihi :P

zareliqa afiqa said...

@ naiemah ramli : owahh! takut nak dtg.huhu,tp kalau mercun 'pop pop' takpe.hehe :D

coachnike28 said...

jari...mcm mana nak buat gadget blog menarik macam u...ajar la sikit...

Selendang Merah said...

wahhhhhhh..ganasnya blog dia..hehe

betul tu dalam dunia blog perlu kuat baru leh maju.

thank sudi join jom kita gegar blog member yang join segmen yang sama.

NaLutdi n'iA said...

terjah bel0g anda , dari segment yg sama .. (:
salam perkenalan... sudi2 la ke bel0g nadd (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

ciwty sajjeh said...

dari segmen gegar blog...jom gegar blog cty

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-gegar-dunia-blog.html

[PCL] said...

PCL singgah dari segmen yg sama..sesama blogger kita gegarkan..silakan singgah ke blog saya.