Monday, 24 October 2011

Hilang Mood Berblog...


Agak tacing bila apa yang kita usahakan sendiri disamakan dengan orang lain. Tak taw lar kenapa tacing sangat malam ni. Sapa yang ada baca entry INI taw lar kenapa daku tiba2 hilang mood. Act, semua yang ada dalam blog ni daku design sendiri sebab tak nak disamakan dengan orang lain. Tapi... :( tang mana yang sama tu? pelik lar.

Yeahh! daku taw benda ni kecik jek. Tapi sikit sebanyak mengganggu emosi daku. ermm..penat. Kalau korang, rasa frust tak bila korang wat something, bersungguh-sungguh, tiba2 orang cakap.."eh2,sama macam dia ni lar" padahal cikit pun kita tak tiru sesapa.

Takpe lar. Daku memang newbie. Tapi daku tak penah dan tak suka nak tiru sesape. Kalau ada sikit persamaan pun secara KEBETULAN! Mana ada orang suka disamakan dengan orang lain. Highlight kat cnie,

SEMUA SAYA BUAT SENDIRI, DESIGN SENDIRI YER.
Boleh tengok entry untuk rujukan : KLIK SINI 

Maaf, Daku bukan marah sesapa. Rasa kecewa jek. Daku tinggalkan blog ni untuk sementara. Jumpa lagi. :(

*Google*
Kata Jari : Rupanya dunia blog ni tak seaman yang disangka. T.T


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

27 komen jejari cumil:

EmpayarUtama said...

Camtu ke. Relaxla takyah emo :)

naiemah_ramli said...

sabo ye..^_^

Ezad Skytech said...

la..kenapa ni..?
kalau ada yang mengata..pedulikan je...yang penting awak mmg tak tiru sape2 kan..ni blog awak sendiri...kalau nak puaskan hati semua pihak tu memang susah la..ada je yang nampak tak kena di mata dorang tu...sabar ye..

iMBobo said...

alaa jgn la merajuk..huhu.. nnt dtg balik k :)

jaa64 said...

chill babe!!hidup ni memang mcm tu..huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

bawak-bawaklah bersabar..

IntaNBerliaN said...

ooo iqa design sndiri ek.. pandailah iqa ni.. cantik..!!

xpala iqa... jgn sdih2 yer.. kbetulan je tu..

Hardy Boy said...

dh tengok pn "blog tu", mmg xsame, dont worry my dear.hehehe..
maybe dia just teringatkan ssuatu (sbb pinky ke, ape2 ke) spt bila "bila saya minum teh nie saya tringatkan kenangan semsa saya minum teh di cameron highlands dulu(wlaupun teh tu langsung xdibuat di cameron.hehehe)"....

teruskan berblog.hehehehe

sis92 said...

alo janganla merajuk dear


biasalah manusia ada saja kekurangan
cepat kembali ye :)

Gulet_Gurlz said...

rilek dear. blog kita, blog kita la. lgipun itu semua kebetulan jak kn? jan la sedih2. ok? :)

Cik Cura said...

alolo dik.. tak de pape la tu
diorang cakap je. anyway, jangan lelama lak. hehe

monster kecik said...

jgn sedih2 la eh..pedulikan je kate org lain. :)
btw, kite ni same2 newbie

BaBYy ZoNe said...

dr segmen yg sama..
salam perkenalan..
dah follow..
follow baby zone kembali yer..
thanks.
:: http://babyy-zone.blogspot.com/

ntcm von misteriusha said...

sabar ye..biase larh tu
mulut orang memang tak bley tutup
tabahkan hati okey !

ntcm von misteriusha said...

follow sini :)

NasZ said...

pedulikan kata orang lain. buat apa nak dengar sangat cakap dorang tu. dorang pun 2x5. tak betul gak. so, be happy cukup. baru hepi,kan?

Cik Nurul said...

alehai.. saba ye dear..kebetulan kot.. nurul pon slalu gak masok blog adek Lyssa tu, xde la ketara sgt pon sma nye...

rileks k..

=)

nenEk SyAnie said...

same tak bererti serupe :)
sabar jela :)

keri ikhwan said...

Alaa... mana best camni... cool la... biasa la tu.. salah faham je kot... x best laa tacing-taching cmni... :)
xpe... rehat kejap, kasi tenang balik.. pstu kmbali dgn idea2 yg lbey gempak ^_^

shida'R said...

jom bloging sama2 dgn shida eh jom-jom ajak sekali dgn geng peramah kite k :)

Alisya said...

be strong dear!

faizal mohd said...

mungkin kebetulan je tu. :)

nysa domo said...

sabar ye akak :)
sbar itu separuh drp iman ..hehe

Cik Rose Cute said...

Ya ker sama....kebetulan kot....Sabar ya dik...

izzana said...

eh jangan lah macam tu baru nak berkenalan huuu.. T-T

NA said...

Aik ada pula orang cakap camtu.

Sabar yer. Jangan kerana mereka, Iqa patah semangat. Tenangkan diri. Biarkan mereka.

-wina1979-

hira said...

chill my dear! :D