Tuesday, 11 October 2011

Blog Terbiar

Oohohoooii.Last update hari jumaat.Maknanya dah 3 hari tak hapdet neh.Uwahh! rasa macam dah 3 tahun tak hapdet pulak.Kesian kau belog..apa lar nasib kau dapat tuan macam ni.ahaha~ Nak kata takde idea.Rasa macam ada.Bila dah banyak-banyak rasa tak tahu pulak nak tulis.heeee..pening.Last-last aku g blogwalking jek.
entry tak jadi aku suruh budak Google kat atas ni yang koyakkan.ngeeee

Pasal Nuffnang sebelum ni ramai jugak yang cuba nak tolong.Macehh~ :D Tapi tetap tak boleh jugak.Sekarang ni aku login guna password sementara yang Nuffnang kasi.Aku dah cuba tukar password.Bila nak login balik guna password yang baru tu error lagi.Aishh! masalah apa ntah.Biar jela.Malas nak layan dah.Pandai-pandai lar dia nak hidup.ahahaa~


Okeii lar,hari ni entry secoeitt jek dulu.Esok lusa aku cuba menghapdet hari-hari.Tulat aku tak janji.hakhak :) Maseh kat korang yang sudi datang singgah lagi walaupun takde entry baru.Sayang lar! ^^


Kata Jari : Kak Wina pun perasan yang belog ni takde orang.hihihi :D


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

10 komen jejari cumil:

NA said...

Pelik baca kes Iqa.

P/S: Iqa nak tuto kotak jerit tu eh? Kasi emel kat kotak jerit Kak Wina :)
Nanti Kak Wina kasi.

-wina1979-

aimie amalina said...

heheeheh
selamat menghupdate cyg!=]
weeee
salam kenai ye..
dr segmen cek HH juge!

[sutera kasih] said...

laaa..msh xdpt login nuffnang ke?
kesian awk dear huhu

sis92 said...

slmt kembali bblogging :)
jmput ke blog

Warna Warni Kehidupan said...

baru 3 ari..oke la tu, i dekat 2 bulan baru hapdet huhuhu

hira said...

hehe. banyakkan bersabar tau. insya Allah nanti boleh la tu

zareliqa afiqa said...

@ Kak Wina : Iqa lagi pelik.hihi :)

@ Mimi : hehe..salam kenal jugak^^

@ Sutera kasih : huhu..ntah lar.Biar jela kot. :D

@ sis92 : Thanks.^^ okeyh i will. :D

@ Warna Warni Kehidupan : heee.kalau i 2 bulan rasa mcm 2 ribu thn.hikhik

@ hira : Okeyh thanks^^

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Hahahha...kadang bg time tok otak rest gak :)

zareliqa afiqa said...

@ Nurul Are Inn : Betul2.Lama2 jam lak nanti.ahaha :D

Eera Shera said...

salam kenal jugak.singgah dan folo cni :)