Wednesday, 19 October 2011

Alar..Dah Mati Ke?


Selamat petang semua! ehee..dah lama rasanya aku tak bukak mukabuku.Bosan! tapi hari ni aku terbukak pulak.Sume salah jari ni lar.ekeke..Saje nak tengok perkembangan terbaru mereka-mereka kat sana.


Masa yang orang dok sibuk-sibuk cerita mukabuku berwajah baru tu pun aku tak amik taw.Tak kisah dia nak berwajah apa sekalipun.Tapi kalau mukabuku tu berwajah Nazim Othman,ahaha!! Tiap-tiap hari aku boleh duk hadap mukabuku jek.heeee :D


tgk betapa hensemnya bila dia senyum gitu :P

Sudah2! Bila dah lama tinggalkan rupa-rupanya ada yang mati time aku takde! uhuhuhu~ sedey..Baru perasan yang ikan-ikanku dah mati sebab aku tak bagi makan.Tapi dia tak reti ke cari makan sendiri.huh! pemalas punya ikan.Tengok neh.


Anonono..mucuk-mucuk ni dah mati.Ada jugak yang hidup lagi tapi sakit.eheehe,sori lar incik2 ikan sekelian.Daku malas nak bagi kau makan..sila cari sendiri eh.*mood : muka tak salah* har har har.. :))

Ini game FishVille yang aku main kat fb.Dulu syok sampai tak hengat nak makan.Sekarang bosan lar asyik buat benda yang sama jek.Bagi makan,tunggu besar,jual.Beli pulak ikan baru.Ulang-ulang sampai bila nak habeh aku pun tak taw.

Kata Jari : Jangan daku bosan berblog sudehh!weee^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

18 komen jejari cumil:

eyryn said...

sis pown main game ? haha..
cayokk ar !

Cik Ice said...

Hok oloh..ingat pe la yg dah mati.. kekeke :P

zareliqa afiqa said...

@ eyryn : ahaha~ dulu lar time takde keje.ekeke :D

zareliqa afiqa said...

@ Cik Ice : kihkihkih! jgn mara.weee^^

naiemah_ramli said...

kcian ikan tu...huhu

zareliqa afiqa said...

@ Naiemah Ramli : hihi..apa boleh buat. :D

hira said...

main game ni juga tapi dekat IMVU. hehe

Hanif said...

Baik klik iklan Nuffnang..kenyang sikit..hahahah.

CIK MAY said...

dik..klu da beso, goreng la ikan tu..tak pun buat masak 3 rase..kih3.... ;p

© Diniey said...

cehh ingatkan nazim othman yang mati :P hahaha

norsharmila said...

siapakah lelaki tu? xkenal.. @_@

Cik Nurul said...

haha ramai sgt dah addict game on9 ni..

;)

Cik Cura said...

fishville pun ade?

macam2 game dlm fb tu rupeney.. haha

Juey Ha said...

kesian ikan2 uhh. hehe

monster kecik said...

sian nye ikan xmakan..huhu

zareliqa afiqa said...

@ hira : yeke.kita men kat fb jek dulu.hehe

@ Hanif : Betul2.awk da klikkan ker?ehehe :D

@ Cik May : ahaha..betul jugak tu erk.bagus2..weee^^

@ Diniey : Ishh~ panjang umo beliau.heee :)

@ Norsharmila : Pujaan hati ai.kahkahkah :))

@ Cik Nurul : haha.dulu mmg addict game ni.skunk ta ag.hehe.bosan pulak.^^

@ Cik Cura : Memang.Macam2 ada.Sampai tak larat nak main. :D

@ Juey Ha : heee :D terlupa.^.-

@ Monster Kecik : Kesian2.^^

Ezad Skytech said...

haha..ada jugak pernah main game ni dulu..buat benda sama je..bila la nak habis daaa...haha~

zareliqa afiqa said...

@ Ezad Skytech : 2 lar pasal.Sampai bila nak abis ntah.Lama2 bosan jugak. :)