Sunday, 23 October 2011

Ahad Yang Membosankan


Selamat petang readers! weeee.. Ahad datang lagi.Seronok leteww dapat bermalas-malasan lama sikit kat atas katil kan. Ke ada yang belum bangun lagi ni? aishh, masalah tu. Kalau ada kawan-kawan serumah yang belum bangun baik pegi tengok cepat. Mana taw pengsan ker..hihi

Daku bosan sebenarnya ni. Nak keluar jalan-jalan pun tenggiling a.k.a kereta kat luar asyik nak tido jek. Grrr..lagipun takde geng nak berjimba-jimba kat luar. Semua ada aktiviti sendiri. Nak tido lar, tengok tv lar, dating lar. Ciss, tinggal daku dengan lappy daku ni jek.

Bukak blog lar, apa lagi. Blog pun sunyi je rini. Tak ramai yang hapdet. Maybe korang semua g bercuti kat luar kan. huhu~ ngape tak ajak daku.heeee :D Kena lar daku merayap sorang-sorang ke blog yang takde penghuni. Tak meriah sungguh. Ermm...




Eh, yeke? tentu tidak dear..pinky jek yang sama kot. Blog Lyssa lagi super cun plus plus awesome. Blog daku ni blog cikai yang comey comot jek. Sedia maklum.heeee :D Dah2, sambung blogwalking.weeeee~ ^.^

kecik-kecik suka tengok cite lipas neh


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

12 komen jejari cumil:

Hanif said...

blog yang manis

zareliqa afiqa said...

@ Hanif : ahaha~ kalau gitu boleh lar buat pengganti gula.weee :D

MaYa MustWany said...

hu3 citer cartoon lipas yang menyakitkan hati.kih3

Ezad Skytech said...

blog ni boleh jadi kembar Lyssa ni...hee~

NasZ said...

hari ni saya lepak umah je. tengok kdrama dream high. hehe.

zareliqa afiqa said...

@ Maya Mustwany : ahaha~ mmg menyakitkan atie :D

@ Ezad Skytech : heee~ takde maknanya. :P

@ Nasz : hihi..sama lar.Lepak kat rumah jek. :)

naiemah_ramli said...

bosan kn dok umah...hohoho

zareliqa afiqa said...

@ Naiemah Ramli : huhu~ memang bosan=.=

IntaNBerliaN said...

apa yg samanya yer.. akak xnmpk prsamaan pun..huhu

sis92 said...

alo biasalah perempuan mestilah ramai yg guna pink..pastu polka2..
tak semestinya sama dgn sesiapa atau tiru sesiapa :)

shida'R said...

alah xyah ler iqa amik hati..bab design nih xleh nk lari dari perkataan "sama" "macam" "serupa" bia lah jnji kita taw blog ni hasil dr design kita sendri ok :)

zareliqa afiqa said...

@ IntanBerlian : Tu lar..memang tak sama pun.Pepandai jek~ huhu

@ sis92 : Betul tu awk. :)

@ shida'R : Yer awk..hehe,thanks shida :D