Thursday, 22 September 2011

SEGMEN : ZARELIQA MENCARI BLOGGER PEMARAH

Hai! hai! hai! ATTENTION please~ ting..ting..ting..errr~ malu pulak nak cakap.=.= *okeyh abaikan.
Sebelum ni aku asyik join segmen ngan GA orang jek kan.Jadi hari ni aku nak buat 1 segmen untuk belog ni pulak.Sebelum aku mengarut lebih panjang..


Tujuan : Aku nak buat 1 bloglist memandangkan dalam belog ni takde bloglist lagi.*aku lambat :p
Aku mencari 20 blogger PERAMAH bukan PEMARAH *sila abaikan tajuk di atas.Saje nak bagi suspen.wahaha :)) ,untuk memudahkan aku blogwalking dan beramah mesra.20 blogger terawal ni aku akan masukkan dalam bloglist "BLOGGER PERAMAH".


SYARAT SUPER SIMPLE :



1. Perlulah peramah.Bukan pemarah.Kalau tak berapa peramah a.k.a pemalu,pun boleh.pun boleh.
2. Mestilah dari kalangan Followers Ciut Miut aku tu.
3. Buat entry bertajuk " SEGMEN : ZARELIQA MENCARI BLOGGER PEMARAH "letak banner dan linkkan ke entry ini.
4. Dah siap tinggalkan link entry tersebut di ruang komen.


TARIKH TUTUP :
BILA CUKUP 20 ORANG
UPDATE!! SEGMEN DITUTUP

KATA JARI : HARAP ADA YANG JOIN.

JANGAN MARAH AKU YER^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

30 komen jejari cumil:

mirakim said...

nk join2..

NA said...

Sepantas kilat Kak Wina buat. Hehe lagipun memang suka lawat blog Iqa ni.

Ok ini pos yang dah Kak Wina buat.

http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

P.S: Lama tak masuk segmen lupa dah cara letak link kat banner. Nasib baik dapat buat.

mirakim said...

http://miraakim.blogspot.com/2011/09/jom-join-segmen-zareliqa-mencari.html

ehehe

emy zulaiha said...

nnt ade mase emy join ye :)

ieynaa cik pink said...

http://mydairipinkk.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

saya JOIN ! done ~ :D

roha said...

nak join! tp x rti wat banner huhu...

ieynaa cik pink said...

http://mydairipinkk.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

# join segmen ni ! DONE !

Myera Nyera said...

join ^^,

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

.embun. said...

peeewwwiiittt! kite nak join :D

http://sayasayangcucuq.blogspot.com/2011/09/segmenzareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

Mama Atiyyah Umairah said...

salam...wa pun join gak eh....
ni post wa punye...jmput la braye ke umah erk...ekekeke...

http://mama-atiyyahumairah.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

Azumie said...

join,,


http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/09/segmenzareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

join..:)

akuceritaku said...

http://akuceritakualkisahku.blogspot.com/2011/09/segmenzareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

join

jairinly said...

selamat pagi empunya blog..sya sangat suka penjelasan Tuan Tanah tu,,,yang nak jadi gemuk n baby tu sya suka..lagi satu..muka kamu dalam gambar tuan tanah tu pun da mcm baby comel

jairinly said...

selamat pagi...sbnarnya sya nak juga ikut GA ne..tapi sya tak pandai buat banner ne..susahkan bap sya masih baru ga ne.dalam blogger

Cik Puan Tecik said...

dear,saya da join sama..harap2 di izinkan join ^__^ & salam kenal dari saya yer..

http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

Izzuddin Fauzi said...

Done dah :D http://sedap.myetech9.com/2011/09/sedap-exam-4.html

Oshin said...

join !

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

IZYAN KAHER said...

kita join :)

http://supersapienstory.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

http://areinncahaya.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html


Join gak :)huhuhu

Fahuna said...

Join! :D

http://fahuna.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

Fatin Nabila ♥ said...

Sy join ye !

http://fatin-95.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

jairinly said...

akhirnya sya dapat buat ga..tapi tak tau lau betul.

http://jairinly82.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-peramah.html

adeq-yOe said...

http://adeq-yoe.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

sweet_pinky86 said...

http://enazblog.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

Piweet said...

Ada jawatan kosong lagi tak...hehehe

da isi borang ni...huhu

http://piweeteacher.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

faten izzatie said...

http://fatenizzatie.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html



joined! :)
dah tutup ke?

hnyyCHA said...

http://hnyycha.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

hnyyCHA said...

cha nak join jgk !
http://hnyycha.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html

shida'R said...

hope dapat tempat hehee ^_^

http://duniakushida.blogspot.com/2011/09/segmen-zareliqa-mencari-blogger-pemarah.html