Thursday, 29 September 2011

Nuffnang! Adakah Benar?

Dear Incik Nuffnang,


     Adakah benar segala khabar angin yang menyapa gegendang telingaku ini mengatakan bahawa dikau seorang yang KEDEKUT? Adakah ia benar? katakanlah! katakanlah!! ohhh..sungguh tidak ku sangka-sangka. :p Memang.Memang ada juga yang memujimu mengatakan dikau seorang yang murah hati.Tetapi..Ahhhh.Aku menjadi runsing.Siapa yang perlu aku percaya.Adakah aku juga perlu berpaling tadah seperti kekasih-kekasihmu dulu?


     Jika khabar angin ini tidak benar sama sekali mengapa dikau mendiamkan diri?emmm..mengapa? berutus-utus surat telah ku kirimkan kepadamu.*oke.aku tipu.Hanya beberapa utus sahaja.Tapi,aku ada juga meng'SMS'mu.'Poke' di mukasuratbuku,dan 'BUZZ!' di yahoo!yahoo! Mas Angel.Tapi dikau begitu sombong gamaknya.Yeahh..benar.Benar,dikau ada membalas warkahku.Hanya ini yang kutatap,kubaca setiap hari.




     Mengapa? mengapa dikau mengatakan perkara yang sama setiap kali membalas warkah-warkah ku? Mengapa dikau tidak mengajakku untuk sama-sama menonton wayang kulit.Atau sama-sama melihat matahari terbenam sambil makan kuaci,atau atau,bersiar-siar di pekan Rantau.Di sini daku ingin mengatakan bahawa,"Daku nak melajuk!" jangan pujuk daku. wuwuwuuu..sob sob sob. :(


Ada ubi ada batas,
Ada lori ada bas,
Ada bas naik lar.
kang lambat pulak.haishhh! :p

Dari : Yang..yang terluka :(
Kata Jari : Aku nak melajuk nan Incik Nuffnang.
Mogok hapdet! weeee..^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

27 komen jejari cumil:

Cat Is Na! said...

Mr. Nuffnang memang camtu huhu :)

zareliqa afiqa said...

@ Cat Is Na : huhuhu=.=

Green Apple said...

kedekut taik idung masin...

apek poyo said...

nuff ni kalau sesapo duk dekat ngan dia kat KL tu mewah laa..itu sbb org kata pilih kasih..
den ni dah lamo pun tak pernah dpt BE..apo cer?

Lady Diana @ Lat'z said...

so far Lat'z br join jd blogger..income says lbh byk dr nuffnang...

mirakim said...

sbo jela..
nuffnang sye lom dpt be lg..
uhuhu

jehanfrhin said...

hahaha.. mmg jwpan tu je yg dorg tau.. xde ayat lain agaknya..

nazirah said...

alalala mogok lak die.. sbr ye dik.. insyaAllah tak lame lg dpt la tu ;)

jairinly said...

biasalah tu..rambut sam hitam tapi hati lain2...diri kita sendiri tahu siapa diri kita sebenarnya...orng lain kata ini pedulikan saja bap pandai bosan ga tu

norsharmila said...

xpenah dpt pn surat cmtu. lg truk ke? T_T

Ungu Violet said...

uhuk...sabor aje laa

Bui Junaidi said...

melajuk..?kak bui pun tak pernah dpt jugak tp tak melajuk pun..marah adalah..hahahaha

ieyza afieyna said...

dulu ieyza pkai nuffnang tapis krg tak dah.. pkai advertlets cepat je duit masukk...

nuffnang pun ok tapi kena traffic tinggi la..

fana said...

memang die kedekut..
dr dlu bru 5.50 je..lemabab gile nk naik

zareliqa afiqa said...

@ Green Apple : ngeee~ betoi2! :D

@ apek poyo : eee..yeke? np cmtu pulak erk? cess~ =.=

@ Lady Diana : Income says lagi banyak eh? hehehe..menarik ni^^

@ mirakim : huhu=.=

@ jehanfrhin : ehee,dia buat ayat copy paste. :D

@ nazirah : ehehe..mogok ni. :p

@ jairinly : hehe :D

@ norsharmila : cuba anta tiket kat dia mintak kempen cpm.mesti dia balas cmtu.=.=

@ ungu violet : hehe :D

@ Biu Junaidi : uish,terus marah tu.terkejut incik nuff~ hihi

@ ieyza afieyna : yeke?huhu,nak cuba ler nanti ;)

@ fana : kan2.5.50 tape lagi.ni sen2 jek.ape ke heynye.huhu=.=

diana said...

cer pakai edvertlets pulak.yang tu duit cepat naik tapi ada yang kata lagi kedekut nak bayar..

nurul diana said...

huhu , sedih ngn nuff , mcm berat sblah

zareliqa afiqa said...

@ diana : huhu..mana 1 nie~=.=

@ nurul diana : curang jek nan dia.haha :)) jahat~

NasZ said...

saya pun terasa gak. bagi kat blogger yang feymes je kot? hehe.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Amirah Adnan said...

nuffnang hafal ayat tu je..hehe

naiemah_ramli said...

huhuhu...nk tnye kit bole??? cm mne nk ltak bnda ni kat blog kitew ek???x pndai bt loo..hoho..blh ajr kitew x???tq

Ezad Skytech said...

kena sabar sikit dengan nuffnang ni..hee..sy hari tu dekat sebulan takde BE langsung...hee..

shida'R said...

bersabar itu nnt membuahkn hasil..pcaya lah ;)

iMBobo said...

bisnes strategy tu huhu

Ini Kisah Tia said...

uiks , melajuk noh .. huhu . sabau sajalah ..

ARYANI NUR said...

kiter pun dapat mesej yg sama...sob sob,,,huhu3

CIK MAY said...

hehehe..sabar itu separuh dari iman..