Monday, 26 September 2011

Kau Dan Belog Kau Tu Cantik Sangat Ke?

Aduh! aku pun tak taw lar apa masalah manusia ni tiba-tiba datang nak kutuk orang.Aku da lar tengah kusut dengan masalah keje lagi.Ada pulak yang menambah.Apa masalahnya ni? ni nak habaq mai,tadi aku tgk shoutbox macam biasa.Ada pulak 1 manusia bagi mesej kat aku camni.




Agak-agak lar kalau iye pun nak bergurau.Tak kelakar okeyh! Dan paling pandainya siap tinggalkan link blog dia pulak tu.Bila aku tgk balik.Ekeleyh..ingatkan da best sangat blog dia sampai nak kutuk-kutuk orang.Bukan ada pape pun.Syok sendiri.Korang nak tgk?aku boleh bagi link.Takde hal lar.Alang-alang orang da cari pasal kan.Memang hilang da kesabaran aku ni.Aku tak usik kau pun kan? blog kau yang bajet cun tu pun aku tak penah singgah.eeeeeee!!!! tolong lar!


Kalau korang nak taw lagi,bukan aku jek kena.Ramai kot.Aku cuba tengok kat shoutbox dia.Sebab aku ada lar 'balas jejak' dia kan.Orang berbudi kita berbahasa~rata-rata semua tak puas hati ngan ayat dia.Ni antaranya..


Korang bagi besar cikit supaya senang nak baca.Boleh paham kan apa jadi kat mereka2 yang senasib ngan aku ni.Suka cari pasal erk budak ni.Tak paham aku.


Eh,kau tu sape? jangan bajet bagus boleh tak.Aku diam-diam,jangan lar kacau.Aku tak usik kau kan.Kalau tak suka buleh blah! aku pun tak hadap kau datang sini.Mencacatkan shoutbox aku tu jek.Sila BLAH!! dan aku rasa hidung kau takde kot sebab tu kau tak berani letak muka kau kan? ataupun kau tak letak muka sebab senang kau nak cari pasal ngan orang lain.Apa yang kau tak puas hati hah?


Huh! Aku mintak maaf sangat-sangat kalau korang rasa ayat aku kasar.Tapi aku memang tak suka lar kalau aku tak kacau orang,orang nak cari pasal ngan aku ni.Aku cuma nak berblog dengan aman jek.Tak boleh ke kalau tak gaduh-gaduh ni?Tak reti lar.Jadi jangan ajar aku.Aku sangat baik dengan orang yang buat baik ngan aku.Jadi paham-paham yer.


Hurmm..apa lar aku cakap ni.=.= Bila kena macam ni aku rasa hilang mood nak berblog lagi.Ada jek yang nak carik pasal.gggrrrrrr.............


Aku cari gambar orang gila kat google tak jumpa.


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

46 komen jejari cumil:

NA said...

Oo tadi Kak Wina ada nampak kat shoutbox Iqa. Ingatkan dia kawan Iqa, dan Iqa dengan dia tengah gurau-gurau ke.

Kak Wina rasa dia nak Iqa dan orang-orang yang dia serang melawat blog dia. Iqa, lain kali buang jer mesej dia kat kotak jerit tu supaya orang lain yg datang blog Iqa tak bagi trafik percuma kat dia.

-wina1979-

zareliqa afiqa said...

Tak kenal langsung.Tiba2 dtg serang cmtu jek.tu lar pasal.tak taw apa masalah dia.sakit kot.hehe

afzalsukasuki said...

heh nak carik gak la.kasar tol lawak dia tu.den punyo lawak boleh diterima pakai ea??hehe :P

zareliqa afiqa said...

cari2..agak2 lar kan.kalau lawak ekau buleh diterima pakai.hehee :D

NA said...

Iqa, jangan layan orang tu. Kita dah ada geng blogger peramah kan? Hehe biar jer orang camtu rasanya dia cemburu kat Iqa dan blog Iqa.

Teruskan berblogging. Kak Wina ada kesempatan memang akan lawat blog Iqa :)

Wah 2 kali Kak Wina komen.

-wina1979-

naiemah_ramli said...

die dengki ngn blog pink awk nie ha...hihihhi...nice blog yah..

chegu abbas said...

jangan layan....bio je...orang macm tu faham2 sendiri la...

Jasman said...

sabar je la...

Tentang Kita said...

buat x tahu jer dik ooii...bila dh penat nnt pandai2 la dia diam sendiri, dia x de keje la tu duk serang blog owg

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Orang yang kurang ajar mcm 2 mmg patot kasi ajar..
law xbleh ajar gak meh saya try ajarkn dia hohohoh...

zareliqa afiqa said...

@ kak wina : time kasih kak..betul3~hihi
nanti slalu dtg eh kalau iqa takde.tlong tgk2kan blog ni..eheee :)

zareliqa afiqa said...

@ naiemah ramli : tak taw lar apa mslh dia.btw,mekasih :D

zareliqa afiqa said...

@ chegu abbas : paham2..hahaha,kesian ;)

zareliqa afiqa said...

@ Jasman : yela.ngah cuba saba lar ni.hihi

Aida Azryn said...

ignore je mangkuk hayun tu. hehe. :p

zareliqa afiqa said...

@ Tentang Kita : tu lar.mmg takde keje agaknya budak tu.huhu=.=

zareliqa afiqa said...

@ Cahaya Mata : Cuba awk ajarkan dia..kaw2 punya.hihihi :D

zareliqa afiqa said...

@ Aida Azryn : hihi,mangkuk tingkat pun boleh kot.^^

Paris Lipton said...

die jelez ler tew awk...hikk

zareliqa afiqa said...

@ Paris Lipton : Ntah lar..huhu=.=

.: iEyLa :. said...

sakit jiwa tul org tu..huhu

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Xpayah layan la budak mcm tu.. Saje na populariti murahan la tu.. Huhu

BelogCikZaza said...

Betul2,jgn layan sangat kak.

syira rahim said...

sabar jelaa. dia takde keje lah tuu. buat donno je (:

eyryn said...

sabar yurp dear ! :)
mereka2 cam tue tak betoll kowt. . hhe

[sutera kasih] said...

org tu nk trafik percuma tu..taktik kotor sungguh huhu..

sabar je la k dear..tu cara org nk carik trafik free

Cerita Aku said...

Laaaa ishhh blog pun jadi tempat bergaduh dan kutuk ker? ishhh memang tak patut...

aimi said...

sabar2.. xpyh lyn r owg gni.....

cik kiwi's said...

uishhh. kuang ajau ngatttt org tu. !!!

miszfazierra said...

ishh bdk tu msti takde sivik . bwkkn bersabar ya . Allah sentiasa ada :)

sweet6teen said...

kena mcm tu jgak ngn die..panas giler..btw..sis printscreen sy punyer kata2 pedas yg sy tuju kat die..haha..malu :)

Ahmad Ismi said...

share link nya..ni mesti kes orang ni nak kita view balik..Sadisnya

zareliqa afiqa said...

@ ieyla : hehe..agakny kan :D

@ MissCt : tak layan pun..hihi

@ Belogcikzaza : baik deq^^ sweet lar u dear :)

@ shira rahim : ngah sabo ni.huhu=.=

@ eryn : tak betul dan tak matang kot.hihi

@ sutera kasih : tu lar.tak pasal2 kita pulak yg kena.T.T

zareliqa afiqa said...

@ cerita aku : mmg tak patut.berblog ngn aman tak boley agakny.huhu

@ aimi : baik2^^

@ cik kiwi's : sangat2..hehe

@ miszfazierra : betul2.yg dia ada fizik jek agakny.eheee :D insyallah~

@ sweet6teen : yeke?sowi2..ngah bengang gler masa tu.nasib baik da tutup nama.hehe,sama lar kita.tak memasal kan?

@ Ahmad Ismi : ape lar masalah mereka ntah.huhu

Ezad Skytech said...

buat tak layan je dgn orang macam tu..dengki la tu...hee~

Nor Fadila Rosli said...

kejam gila malaon tu! sabar k..:)

l i n T e d d y said...

kita pon kena..dia ckp kta,"terkejut tgk muka kau"..tau la muka kita hodoh, xyah la ckp cmtu...wat org cedey jer tau...

Nazihah Hranica said...

ni kes jelez ke hape? ade gak ekk mnusia sengal cmtu.esk3..sbr ekk...

zareliqa afiqa said...

@ ezad skytech : heee.jgn denggi sudah. :))

zareliqa afiqa said...

@ nor fadila rosli : ntah malaon tu.iyep dear^^

zareliqa afiqa said...

@ linteddy : ooo..sy ada baca.tu lar kan.biadap sungguh! eee,geram tol.awk sabo yer :)

zareliqa afiqa said...

@ nazihah : tak taw ape kes ngn dia.huhu,iyup.thanks sygs :)

NorHalizah said...

sy pun kena jugak dgn dia ni. tiba2 dtg serang sy. tiba2 cr psl.

zareliqa afiqa said...

@ Norhalizah : ntah.tibe2 jek cari pasal ngn orang.sabo2,huhu

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri de nmpk mse putri post kt shoutbox awk... xpyh layan org mcm tu.. putri pn penah kne.. lagi dasyat.. tak tggl link plak tu.. boleh tgk kt link ni

zareliqa afiqa said...

@ putri ilyanie : yeke? tak paham lar apa faedah dia buat cmtu agkny.huhu