Tuesday, 27 September 2011

Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !

Jom! jom! jom! uahh..tgk kat shoutbox tadi JIRAN aku nih ajak join segmen dia.Aku memang da lama nampak da.Tapi musykil jugak.hurmmm...boleh join ke tak nih.hihihi..yela,dia kan memang da lama promo Cik Belog aku ni.Mana lar taw ada pengecualian pulak.Alang-alang da dijemput apa lagi.Terus aku join sekaki payung.Bagi support kat jiran.Dah lar,cakap banyak pulak.


Klik header or SINI
Mana taw terpilih dalam 10 blog yang ryn minat ke..huhu=.= tak minat takpe.hehe*ayat pasrah.Okeyh,nak tag 2 rakan blogger baru : 


Done!^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

11 komen jejari cumil:

asamasin said...

nk join..tp bz sgt..huhu

jehanfrhin said...

dah join.. ^_^

jehanfrhin said...

dah join.. ^_^

zareliqa afiqa said...

@ asamasin : takpe2.da free boleh join^^

zareliqa afiqa said...

@ jehanfrhin : ehee,thanks^^

eyryn said...

thanx dear coz join :)

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama! gud luck ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/jowm-joint-bloglist-eyryn-bercerita.html

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

Nafisah Ruslan said...

saya join segmen ini juga ^^

salam kenal :)

Aku DaN SeSuAtU said...

pinky blog..nice

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/segmen-jowm-join-bloglist-eyryn.html

NasZ said...

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com