Tuesday, 20 September 2011

bloglist-gangster masuk u!


Hiii! agak2 sempat lagi tak ni nak join? sebab asamasin nak 30 blog jer untuk dimasukkan dalam bloglist beliau.huhu, mula2 nak join jugak.Tapi bila baca tajuk macam untuk budak U jek.*aku blur kejap (kata : aku da abis study,boleh join ke tak ni?) 
Bila tanya balik kat shoutbox beliau,beliau kata "boleh aje", bergegas aku buat entry ni.huhu..harap2 sempat lar yer :D
Kalau sempat korang pun boley join.Tekan banner asamasin kat atas tu yer. =)

Okeyh.done!! :) 
p/s : da lama follow belog kamu.weeee^^

IKLAN!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

10 komen jejari cumil:

[sutera kasih] said...

menyerlahnya logo UMS ku tercinta hehehehe


thanks dear sbb dh lama follow blog sy ehh.terharu2 :)

thanks sekali lagi letak banner jd iklan hehe..dh add your blog di bloglist, keep intouch tau :)

NA said...

Iqa dah habis belajar rupanya. Hehe. Ingat masih belajar lagi.

-wina1979-

zulhilmi.tempoyak said...

ohhh...dah grade pon bleh ek...

hmm...

tgok la camne...hihihi

;p

[sutera kasih] said...

aduhh..rupanya kmu ni adik..nsb baik sy tak panggil kmu 'kakak' hehe

yg pasti, sy tua cikit dr kmu dear :P

zareliqa afiqa said...

@ Sutera kasih : Okeyh thanks to u too^^

zareliqa afiqa said...

@ Kak Wina : ehee..yeke~ da abis da :D

zareliqa afiqa said...

@ zulhilmi.tempoyak : yup,da grade pun boleh join.okeiih^^

zareliqa afiqa said...

@ Sutera Kasih : hehe~ boleh panggil kaka lar pasni.eheee :D

Nizam Ijam said...

nak join jgk..hehe

zareliqa afiqa said...

@ Nizam Ijam : boleh2.g terjah blog asamasin.hehe :)