Wednesday, 24 August 2011

Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya

/hihi Aku lagi kat cnie.haha..sementara ada masa baik aku join segmen ni sebelum cuti panjang raya nanti.Kali ni edisi kuih raya taw..nyumm~nyumm~ :D


Kuih raya kegemaran sepanjang zaman saya ialah Almond London! ehehe..
ni bukan aku buat.Makcik Google yg buat.

Sebab apa aku suka almond london ni? sebab...dia duk kat london./wahaha Takde lar,sebab kat dalam dia ada badam..ma fav.Lagi satu,sebab dia bersalut coklat!! uuahhaha,,,menggelupur aku bila nampak coklat.Obses! ;) Ni pun da terliur bila tengok gambar dia kat google tadi.
Okeyh,done!
Kata Jari : Raya nanti nak makan banyak-banyak!
Biar cepat gemuk.^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

21 komen jejari cumil:

Ezad Skytech said...

sama la..almond london favourite tu..hee~

LUNA LANUN said...

x leh tunjuk kt dia ni klu biskut yg bercoklat, stg dia mnggelupur lak! pening kepala tatau nk buat apa nnt! hahahaha...

cx's said...

ramainya suke almond~~ :) http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

Mrs Lurve said...

salam singgah dan follow. Jom follow Mrs Lurve kembali :)

ramainya jatuh hati dgn almond london!

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

zareliqa afiqa said...

@ Ezad : Hoyeah..sama2 suka almond london.best kan~ :D

@ Luna Lanun : ehehe..kalau tak nampak coklat sehari boleh pengsan.cmne? :))

@ cx's : Apa nak buat..sedap sangat~ hihi :)

@ Mrs Lurve : Mekasih yer..jgn jatuh tergolek da,hahaha :D

Miss Haza said...

wah.. almond london.. sedp sedp..

haza dah follw.. slm pknalan.. meh meh follw haza juge

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

maseh..

amierah said...

ramai betul suka almond london ni. datang dari segmen sama. :) dah follow

bez amin said...

follow member baru! :-)

dari cni:

tambah follower edisi kuih raya

Noriko Miyosyi Aizawa said...

Selamat ari raye...

singgah dari segmen yang same...
follow u jugak..

meyh singgah sini pulak :

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

a d i n said...

selamat berkenalan, selamat menyambat raya aidilfitri, =)



http://deadlyugly.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

zareliqa afiqa said...

@ Miss Haza : Thanks ya^^ salam perkenalan jugak.yeah,i will ;)

@ 2 lar pasal kan..hihi :)
thanks ya^^

zareliqa afiqa said...

@ bez amin : Thanks :)

@ Noriko : Selamat hari raya jugak!^^ macehh :))

@ adin : Selamat berkenalan n selamat hari raya jugak~ :)

.fahmi. said...

sedap sebab ada coklat
dan rangup sebab ada almond

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

✿______█████████______✿
✿______█▄█████▄█______✿
✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
✿_____██__LMJ__██_____✿
✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
✿______█████████______✿
✿______ ██___██_______✿
Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
Datang dari segmen yang sama
Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
Sudi2 lah ke blog saia keyh !
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
By:syazwani syahmi :)

Citra NaniZam said...

akak pon suka!!

dtg terjah dari segmen sama :)

zareliqa afiqa said...

@ fahmi : hehe..betul^^

@ syasya : Selamat Hari Raya jugak :)

@ Citra Nanizam : Sama lar kita :D

iMBobo said...

ade lagi almond london ni kat dapur hehe nak p habiskan lah hehe..

zareliqa afiqa said...

huhu..jgn lar hbiskan sorang2.meh iqa tolong habiskan skali~ehehe

sue perbs.. said...

dtg tngk kuih raye.. slamat ari raye

zareliqa afiqa said...

pantun ke ape ni..hehe
slmt hari raya! ^^

aii Si Colourfulroses said...

singgah sini.. wow ! sedap2