Sunday, 14 August 2011

SEGMEN : GUA KIDAL KE GUA KANAN KE, GUA PUNYER SUKA LAH!

Yeahhh!! aku menyibukkan diri lagi ;) Baru semalam adik aku mintak hadiah sempena Hari Kidal Sedunia.Ececehh~ mentang2 dia kidal..aku kena bagi hadiah kew? mengada lar kau./wahaha


Hari ni ternampak pulak segmen NI.Terus join..hihihi,tgk orang kidal ni mcm sweet jep.Bukan apa,macam unik pun ada..siap ada barang special ag tuk dorang.(jeles) hihi,aku suka tgk orang2 cmnie buat keje.Comey!! Macam adik aku ni..nak2 bila dia pegang pisau.ohohoo..aku gelakkan.Jahat! :p


Berbalik pada segmen,penganjur suruh letak header sendiri dalam entry.Neh,
Nak join tekan header aku yg ashemm tu! kan da bersin Aku? aku orang kanan!
Sekian~
Kadang-kadang aku pun nak kidal jugak :p
Orang kidal ni special pada mata aku^^
Selamat Hari Kidal Sedunia!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

12 komen jejari cumil:

azeelia azman said...

hahaha.

tengss join :D

azeelia azman said...

hahahaha.


tenggs join :D

dhiera said...

baru tahu ada hari kidal rupanya~
saya pun orang kanan jugak~ hek

salam perkenalan

zareliqa afiqa said...

@ Azeelia azman : Welcome :D

zareliqa afiqa said...

@ Dhiera : Saya pun baru taw..hahahak,yeahh~ hidup kanan! :))

Salam perkenalan jugak ^^

Ini Kisah Tia said...

heheh . adik Tia kidal ..

zareliqa afiqa said...

Sama lar dengan adik Iqa..hihi

adamainaa.com said...

Assalamualaikum.

Datang terjah balik geng kanan.

hahaha.

zareliqa afiqa said...

Wkmsalam..
hehe,thanks yea geng :D

MissCt a.k.a MuqDeq said...

hidup geng kanan.. Kihkih

zareliqa afiqa said...

yeahh!! hidup2~ ehee :D

nabila azmi said...

hihi..awk..follow sini..ronda2 segmen ni=)...kite pun xkidal=)kanan the best kan=p