Wednesday, 31 August 2011

Freebies : Doodle Raya Untuk Semua


(Entry ini telah dilekatkan gam gajah sampai raya.Untuk entry terbaru sila scroll bawah.)
FREEBIES BESAR-BESARAN!!
/hihi Tajuk nak gempak.haha~ Dekat nak raya ni macam-macam nak kena buat.Tak sempat nak update belog..yg sempat aku buat blogwalking jek.huhu-.- Ni aku nak bagi doodle lagi kat korang.Doodle raya! hihi..special taw untuk korang sume.Boleh pilih nak color apa..lelaki pmpuan boleh amik.Suka tak?? :D Apa lagi? pilih2!! 2 singgit..haha,kidding~ :p



Abang-abang doodle ni of course untuk lelaki kan..


Adik-adik doodle manis ni pulak mesti lar untuk gurlz..hihi :) nape doodle gurl 3 jek? sebab..sebab..aku da pening.hahaha :)) Nak yg lain boleh tempah kat aku.(ececehh~~)

Doodles ni aku da transparentkan..so boleh letak kat mana2 dalam belog korang.But make sure bagi credit yer.Tak pun drop komen jek ;) Hope korang suka^^
SELAMAT HARI RAYA!!
MAAF ZAHIR & BATIN^^


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

37 komen jejari cumil:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

MissCt amk sepasang!! Lelaki 1 ppuan 1 ea.. Bru sweet.. Hihhihi... Tambah k0leksi.. tQ.. :)

nazirah said...

comel ;)

saya cello191 said...

comey..nak beraya kat mn tu..^^

NA said...

Amboi-amboi sakan buat 'doodle'

Kak Wina saja datang nak tengok :) Kak Wina dah ambil 'doodle merdeka tu'

-wina1979-

eizawahidah said...

comel!!! tapi nape yg gurl dia xbg baju bunga2.. =)

Abang Stalker said...

haha..comel. ;)

AzahraGamalAbdulNasir said...

nice ur doodles..

max*bubble said...

salam
kalau saya nak request doodle pakai jersi malaysia boleh tak ? .
heee , btw , nice bloggg ^^
and ofcoe cool doodels ! :)

iMBobo said...

macam2 kale baju ade ni hehe

zareliqa afiqa said...

@ MissCt : Okeyh..sila2,^^

@ Nazirah : Thanks :)

@ Cello191 : Beraya kat blog jek,hehe :D

@ Kak Wina : Mesti sakan kak.hihi,takkan tgk jek.Amik lar skali.. :)

@ eizawahidah : haha..terlupa nak letak bunga :p

@ Abg Stalker : Mekasih :)

@ Azahra : Thanks :)

@ max*bubble : Boleh aje..nanti sy try yer :) thanks..

@ iMBobo : hehe..bnyak pilihan,pilih2~ :D

aimie amalina said...

waaaa
boleh hamek ke?
hihihihihi
weee..
maceeehhh! =]

zareliqa afiqa said...

Boleh2..amik lar, :)
Sama2~ hihi

si kecik said...

nak amek doodle comel... :)

Nizatul Liana said...

comel la doodle uh.. hehe!! <3

Mrs. Farhan said...

Tutorial yg awak tanya pasal edit blog tu dh siap. Nanti jenguk k.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/tutorial-classic-template-blog-simple.html

NA said...

Kak Wina dah ambil 1.

Leh tengok kat blog Kak Wina.

http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-posmen-jasamu-dikenang.html

saya_arief said...

comell..
:D

FaTiMah aZ-zArAh said...

sya amik n credit key.. :)

Sha said...

nak jugakkk..amek ea...ea..

yg tdg bunge2 tuh..hehe

macehhh~

dah tampal kat blog..meh ler terjah blog sy..

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/

msredcheesecake said...

apsal yg laki punya byk pompuan sikit? tak aci ni. heee....

aein~farhana said...

syumel!!nak amek jgk yer..=)

bella luna said...

wah comel,cik bella amik sepasang yea,terima kasih tuan belog,hehe

bella luna said...

uhuhu,tak pat amik doodle,napekah?;'(

Still alive said...

omeynyeee:)
swett mcm tuannyee..

zareliqa afiqa said...

@ si kecik : Silakan^^

@ Nizatul Liana : Macehh :D

@ Mrs. Farhan : Orait..thanks ya^^

@ Kak Wina : ehehe..ok,macehh ;)

bella luna said...

yeay,dah dapat,tie nak buat entry,thanks dear;)

Green Apple said...

comel... pandainya buat..
thanx

bella luna said...

dah buat entry dgn hasil curi doodle kamu;D

syerz eyryn said...

jiran ! ryn dtg amekk doodle. .
hehe.. kaler purple :))

zareliqa afiqa said...

@ arief : Thanks :)

@ Fatimah Az-Zarah : Okeyh dear..

@ Sha : Ye2..amik lar,ok..t sy terjah belog awk :D

@ msredcheesecake : Alolo..aci lar,hehe..

@ aein~farhana : Okey.boleh aje..silakan :)

zareliqa afiqa said...

@ Green Apple : Welcome dear^^

@ Bella Luna : Bell~ da boleh amik kan? ehee..thanks yer buatkan entry ;)

@ ryn : Baik jiran..hihi,your fav purple kan ;)

faiz said...

comel..doodle versi raya

zareliqa afiqa said...

@ faiz : yup..versi raye :)

cik mot said...

kene byrn x? mot nak ambik 1 bole? hee~

zareliqa afiqa said...

@ cik mot : tak kena cas pun..sila2,nak amik lebih pun takpe.. :)

Freaky said...

sangat banyak dan sangat comel

zareliqa afiqa said...

haha..besar2an lar katakn~ :))