Monday, 15 August 2011

Doodle Trade With AnaAnis

/hihi Doodle lagi..hikhikhik :)) Hari tu AnaAnis ajak trade dodol.Baru siapkan semalam.Sowi yep lambat~ lately ni busy pulak hidup./wahaha



Doodle kat atas ni khas untuk Cik Anis jep.Hopefully awak suka ngan doodle saya yg simple berbaju kurung ni yer.tehee^^
Sape yg nak jugak boleh amik yang kat SINI.Next time Iqa buat lagi :)
Kata Jari : Excited nak tengok baju raya yang da siap dijahit.

Cepat ler Makcik~hihi


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

13 komen jejari cumil:

Freaky said...

wahh doodle.. ayunya :D

Liefde Ain said...

teringin nk lukis doodle sendiri.. tp tak reti.. huhu~ :) btw, nice ddodle.. comell.~

zareliqa afiqa said...

@ Freaky : dodol lar..hikhik,mekasih :D

zareliqa afiqa said...

@ Liefde Ain : Masehh^^ try lar.Lama2 nanti mesti reti punya :)

SoLy SoLicious said...

waahh...nice2

shedameor said...

sekarang ni ramai orang buat2 doodle kann. untong la pandai :) hehe, cantik.

AnaAnis.MUsliMah said...

Comei2x..Sukanyaa!! TQ2x..^^, tengok..dan tengok lagi..^^

zareliqa afiqa said...

@ Soly : Mekasih darl :)

@ shedameor : yup..skunk ngh demam doodle kot,hihi

zareliqa afiqa said...

@ AnaAnis : Welcome~ hihi,kite pun suke sbb awk suke! yeayy^^

Ini Kisah Tia said...

kemain korang rajin buat dudel bagai ek :D

zareliqa afiqa said...

@ Tia : haha..hobi terbaru :)

Cik Purple Pinkypuff said...

comel la..:)

zareliqa afiqa said...

@ Cik Purple : Mekasih :D