Wednesday, 17 August 2011

Doodle Merdeka!!

/hihi Dua hari lepas Kak Wina request doodle pakai baju bendera Malaysia^^ So,aku try lar buat 1 semalam, lagipun aku asyik buat doodle raya jek.hihi,bersemangat! :)) . Sowi yer kak lambat cikit.Lupa nak publish semalam :p
Tadaaa~ hihi, hope Kak Wina suka yer..kompius jugak nak letak melintang ke menegak jalur ni.Akhirnya untuk baju aku letak melintang lar.Sebab nak bagi nampak bulan sabit ngn bintang tu.Okeyh..Kak Wina da boleh tepek doodle ni dlm blog yer.uhuuuhuu~/blush


Jom serbu blog Kak Wina reramai..hahaaa (ayat promosi) ;)
Daaa.../bye
Yeaayyy!! baju raya da siap jahit..tapi makcik tu lupa nak letak butang.huhu

kena jahit sendiri.


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

16 komen jejari cumil:

Anyyss Shuhaimi said...

comel2!! :)

NA said...

Terima kasih Iqa. Kak Wina nak promo dodol ni dengan tuan yang buat gak. Hehe lepas tu nak letak tepi blog.

-wina1979-

syerz eyryn said...

comeii. . ntokk ryn ? haha
* joke yurp ! :))

zareliqa afiqa said...

@ Anyyss : Mekasih :)

zareliqa afiqa said...

@ Kak Wina : Sama-sama..:)

Thanks yer promo doodle ni ngn org yg buat skali.hihi~

zareliqa afiqa said...

@ ryn : Jiran pun nak jugak? hihi
InsyAllah,nanti sis buatkan keyh :)

Princess Nusy said...

cutenyer...pndai buat..xblaja buat lg..hehe..=))

zareliqa afiqa said...

Boleh lar blaja pasni.ehee :)

cpahniza said...

comeinyaaaa baju...

Wanie said...

hahahaha..syiok2, pakai baju merdeka tu..nak try wat gak nanti :)

fieha said...

comel nye doodle merdeka..kreatif :)

dhiera said...

comel! best ye pandai buat doodle~

My Name is Mar said...

Lawa ler derrrr....
Pandai lu buat...
Ho-ho-ho!

zareliqa afiqa said...

@ cpahniza : hehe..baju merdeka! :p

@ wanie : try jgn tak try :D

@ fieha : mekasih awk^^

@ dhiera : Boleh lar cikit2.still blaja ag..cuba lar. :)

@ Mar : Thanks bro..kikiki :))

iMBobo said...

wah yg ni smart! :)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

alolo nak jugak !tapi tanak merdeka nak yang x pakai tudung bule ?he3 !btw mmg ade bakat !