Tuesday, 19 July 2011

Sorry To Say lar Incik Kekasih

INI ENTRY 'BERANGIN' (kalau tak suke jgn bace.Nie aku bgtaw awal2.N3 tuk Incik kekasih.Yg lain i tak marah ok);)

Lagi cite pasal AA.AA tuh ape?sape? tgk n3 aku yg lame.Semalam atie nie tergerak nak tgk wall AA yg memang aku sengaja x remove dye dari friend list fb aku.Nak taw gak ape cer dye senyap jek skunk,kat news feed aku pun takde kuar muka dye.Slalunya asyik add orang jek kejenya.Nak taw ape aku jumpa kat wall dye yg buat aku rase tertipu!, bodoh giler!, rase nak g cabut2 jek rambut dye??/shock "tingl mingu niy je syg aq kt cini...isnin dpn da xde..smbung blaja kt kuantan...wndu ny...A_A_...ayg sentiase ingt abg...abg je sowg yg ad dlm atie ayg..:)" (ayat dari sorang awek skola tuk dye)


Apakah?/XDkau mintak aku bg 2nd chance kat kau,at the same time kau boleh pulak bercouple ngn owg lain?what the tuttt? kau rase da bagus sngt ke? patut lar aku rase berat atie jek nak bg kau peluang.Aishhh..menyesalnya aku sebab ingat kau dah matang,baik,alim,innocent bagai.(biase lar,law da syg yg bad2 nie sume da x nmpak) Sume tuh wayang jela.Nie sebenarnya pangai ko eh? Perghh~ butanya aku! patut lar diam jek.Da ada awek lain rupanya.Wahh~sesuai sngt lar ANDA berdua.How suwwittt!/hmm
kata pakcik google

Hah! aku tak kisah lar.Bak kata kwn aku yg memang tak suka aku baik balik ngn kau,"biaukan jela dia tuh.Membazir jek layan"hahaha..biau eh?owg melaka lar katakan.Aku chill jek nih.huhuhu,Takde lar aku nak menangis bagai lagi da.Cukup sekali! skunk nie aku nak gelak boleh.Sedih ke,marah ke, aku nak gelak jek./wahaha membazir seyhh air mata aku.Aku akan hidup lebih baik lagi bila kau takde! Ohhh...TERIMA KASIH TUHAN sebab jauhkan 'dia' dari aku.Sekarang aku taw yg 'dia' BUKAN yg terbaik untuk aku.


SOrry to say Incik Kekasih,

Aku tak kan maafkan kau sebab atie aku sakit.
Kau main2kan atie owg,1 arie nanti kau pulak yg akan kena.
Da lupa agaknya kan ngn balasan Tuhan?
Bejuta sesalan aku! ngeh3!!
Pinjam dari YouTube

Moral of the story :-
  • Jangan menilai orang dari luaran.Mybe luar nmpk baik,tapi dalam belum tentu.
  • Jangan ber'kaple' ngan lelaki yg lebih muda,sesungguhnya ada                                                                         ketidakmatangan disitu./wahaha (kes aku nih,da kena baru nak caye)
  • Jangan lar fikir semua orang tuh baik sampai kita betul2 kenal dan pasti yg orang tuh mmg baik.
Ape lar yg aku tulis nih.Macam ganas lar pulak,ngeeee~ :D takpela ganas skali sekala. jnji aku puas! lega! nasib ade cik belog nie^^ kiukuikui

Cheer up!!!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

8 komen jejari cumil:

Leysa JL said...

u deserve someone better than him..byk lagi llki yg baik..chill ya :)

zareliqa afiqa said...

Thanks ya dear..:)agree with u.bnyk lagi llki yg baik./nobigdeal

eintan nurfuzie said...

YEKE LOADING BLOG CIKEN OK...TD CM X OKEY JER
ALAHI..XPELA...KUMBANG BUKAN SEEKOR..CRI LEN LA..HUHU...TUHAN 2 MAHA ADIL...
N LAGI SATU...CINTA AKAN DTG SENDIRI

zareliqa afiqa said...

yup~ okeyh jek loading blog ciken tu.tak lmbat pun..:)
Tol tu ciken~ so tak pyh mencari, tggu jek.hihi
thanks ya :D

wan zuliyana [apel] said...

ahakx, rilex suda..laki mmg lembab kot. .haha

zareliqa afiqa said...

@ wan zuliyana : haha..yea right.like yr statement~ :)

Abang Stalker said...

ala..xpyh la kenang2 lg.

abg kn ade..:P

zareliqa afiqa said...

hahaha..abg ade erk? :p