Thursday, 21 July 2011

Main Terjah-terjah Pulak

Hye hye!! Arie neh aku dalam mood terjah menerjah. Semalam kan dah join segmen dari Firdaus Life. So tadi aku pergi lar jalan-jalan cari pasal eh,bukan2 cari kengkawan yg join sekaki ler.eheee :p Keutamaan dah diberi kepada ahli kumpulan yg sama. Naik syok pulak, aku g lar terjah kumpulan lain skali./wahaha


Suka betul aku g belog2 dorang nih. Bace entry, bg komen.huhuhu..Ade sesape lagi tak yg nak aku g terjah belog dye? aku ngah rajin nie. Tak lupe gak lar nak balas kunjungan mereka2 yg dtg singgah n follow Cik Belog aku nie. For sure aku g terjah balik. Melainkan dye tak tinggalkan jejak tapak sulaiman. Itu aku tak boleh nak watpe. Cmne nak carik balik? huwaaaaa~ jgn lar buat aku rase bersalah. Nie nak habaq mai, aku lagi tambah bersemangat nak jejak orang yg bg kumen kat enrty.


Dah lar, nak g sambung buat lawatan dari belog ke belog. Ade sesape nak ikut dak?/blush uhuuu~ malu. Tp kita pegi jalan kaki lar.kuikuikui :D
Daaaa.......


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

18 komen jejari cumil:

cpahniza said...

bz sgt2 da lma xblogwalking..ni bru smpat..heeee

Ezad Skytech said...

jom3..baru nak mula menerjah dari blog ke blog ni...heee~

Fad said...

samala..cf pun dah terlebih ramah..gi terjah kump lain..haha

Cik Teddy said...

penat sudaa..mlm ni plak

zareliqa afiqa said...

@ cpahniza : takpe2~ free2 bley bw :)

zareliqa afiqa said...

@ Ezad Skytech : haha...jom2.kasi terjah blog dorang :D

zareliqa afiqa said...

@ Fad : hihihi..terlebih peramah takpe,jgn pemarah suda~ kn3, eheee

zareliqa afiqa said...

@ Cik Teddy : huhu~ sama lar..esok sambung lagi :)

Dzarief Zuhdi said...

ello.. datang balas kunjungan.. thanks yer singgah blog kiter.. Lepas nie slalu2 la datang lagi.. :D

zareliqa afiqa said...

@ Dzarief Zuhdi : Welcome~ InsyaAllah...i will :)

iMBobo said...

nak itot! :)

akoo said...

hehe tq2 dtg lawat blog akoo
=)

zareliqa afiqa said...

@ iMBobo : huhu~ jom2..:D

zareliqa afiqa said...

@ akoo : yr welcome..:)

Abang Stalker said...

fiqa,jln kaki lambat la..

naik la beskal terjag blog org.cpt ckit smpai..hahaha

zareliqa afiqa said...

@ Abang Stalker : hihihi...ye tak iye jugak erk.Tp beskal pancit~ kiki :D

iPai said...

best ek jalan2 ... jalan2 leh kenal org lain ..

zareliqa afiqa said...

@ iPai : yup..best sngt.Iqa mmg suka terjah belog orang.Semua best2~