Sunday, 24 July 2011

Hari Ni 24 July!

Taw tak rini 24 July?? eh2, orang taw lar rini 24 July..kn2? ape yg kecoh2 sngt ngan 24 July nie? nak kwin ke? nak tunang ke? ke nak bersalin nie...eheee, karut2 :p 24 July nie yg buat aku sampai makan tak kenyang,mandi tak basah,tido tak lena,asyik tgk kalendar jep.cisss~ ayat nak best. Ahaks~ :D takde lar, 24 July birthday sorang kwn aku.Aku tak wish pun tak dye walaupun tiap2 arie ingt ngn 24 July ni. Sebab? ermm..situasi tersangat lar 'rumit' antara kami.Ada salah faham kot. Dia ada call td,tapi malangnya aku tak angkat dan part tak boleh blah, boleh pulak aku tak bwak hnphone.Adesss.../hmm

Never mind, aku wish kat cik belog nie jela. Agak2 sempat ag tak. Aishh, hentam jela. Happy Birthday Incik Iz!!
Semoga panjang umoq, murah rezeki, moga cita2 iz nak jadi jutawan yg berjaya termakbul.( pastu boleh kawin 4 katanya) cesss gatai noh! Iqa doakan eh..Amin. Opss..terlebih suda.Abis lar aku kalau dia bace n3 nih.eheee..sowi yea Incik!

Nah hadiah : 
Pinjam jek taw.Pastu pulang balik kat Makcik Youtube, :p

Kek betul2 tak sempat nak buat...hikhikhik~boleh lar tu kan dari takde./wahaha
Cuba baca nie pulak...
Matahariku..
Setiap hembusan nafasmu,
Adalah nyawaku,
Setiap bicaramu,
Adalah jiwaku,
Setiap kejayaanmu,
Adalah keyakinanku,
Setiap titisan air matamu,
Adalah kelukaanku,
dan persahabatanmu,
Adalah bukan milikku.
credit : Adehh..da lupa lar.
Wahhh...tacing bagai aku nih.K,tu jela..Bubye!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

9 komen jejari cumil:

iMBobo said...

bf lah tu hehe

iMBobo said...

bf lah tu hehe

zareliqa afiqa said...

@ iMBobo : huhuhu~ bukan lar..kawan jep tuh,

zarulfarhana said...

heheheh...epy besday gak...

Abang Stalker said...

TEMAN TAPI MERA LA TU KN..

;) hapy belated besday tuk iz.

mst dia hensem kn,org nm iz ni hensem.cm abg le.. :P *nk jgk...hahah

zareliqa afiqa said...

@ zarulfarhana : Thanks ya!:D Iqa tolong jawabkan tuk dia.hihi

zareliqa afiqa said...

@ Abang Stalker : Wahh~ Abang Stalker dtg cnie lar..hihi,mmmm~ Mesra lar sngt..teman gaduh kot.hihi,Thanks bg pihak Iz.waaa~ nak jugak ye? okeyh2..ensem cm abg! huhu :p

iPai said...

hepi bday kat kawan juga .. heheh

zareliqa afiqa said...

Time kasih...hihi,Iqa tolong jawabkan.haha :))