Wednesday, 13 July 2011

Followers yang ke 100


/hihi Dalam 2,3 arie nih kotak followers hilang...waaaaaa~ cmne aku nak follow balik.Aishh! geram betul.Tapi2...skunk dye da ade balik.hihihi...shukew~baru lar dpt follow.
Rupa2nya da 100 lbey followers aku./wahaha Bukan lar nak kecoh mahupun gediks,(taw lar korang punya da beribu2 kn) tp aku sngt2 lar menghargai mereka2 yang sudi follow blog tak seberapanya neh. Thanks u all..!! Yang aku bulatkan tuh adalah followers aku yg ke 100.Siapakah gerangannya? Tadaaaa~~
Nie lar dye...ape lagi.Jom lar kita g terjah blog keen nie.Btw thanks 2 all my followers dan teruskan berbloging!! hoyeahhh!


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

6 komen jejari cumil:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

wah!tahniah2!
dkt 3 bln berbelog dah ade 100..
not bad per!
ahah! :D

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

jom join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST!

Miss Y and Her World said...

tahniah !!! yang pentingnya followers kita baca apa yang kita tulis. bukan follow tapi dok diam. hehe ;)

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang

zareliqa afiqa said...

@ Nokakashichi & Miss Y : ehee :D thanks...tol tuh Miss Y ;)

Abang Stalker said...

ni bru bebrp bulan da cecah 100++

kita tgk setahun je nti mst da beriban.gud luck ye ;)

zareliqa afiqa said...

huhu..amin~ yg pnting orang baca ape yg kita tulis.kn3,