Tuesday, 26 July 2011

Aku Telah di Skodeng!

Aku telah di skodeng tadi! huhu,..Sape yg skodeng aku nih? tp best jugak sekali sekala kena skodeng kan./wahaha Tgk...kena skodeng pun suka. ;)


Nak taw sape yg bertanggungjawab gi skodeng aku ni? <NIAlor2, jgn lar salah faham dulu. Maybe ada yg da taw,tp yg tak taw jgn lar g fikir yg bukan2 eh. ;) Ni skodeng baik punya.! Sebenarnya aku join segmen kat belog beliau.hahaha~ Jom kita g skodeng beliau pulak. :))


skodeng kat pakcik google

Terkejut mak Senah! Bila tengok tiba2 banyak pulak komen kat cik belog ni. Rupa2nya Abang Stalker da skodeng belog ni. Waaaa!/shock memang lebat komen-komen dari beliau. Macam ujan.huhu~ 2 yg shukew sngt. :p Sampaikan entry Giveaway ngan segmen2 yg aku join pun beliau bagi komen jugak. Rajin & bersemangat sungguh lar Abg Stalker ni kan. 

Kesian jugak kat beliau, tak sihat pun tetap gigih menyekodeng belog2 yg dah join segmen beliau. Caya lar! Meh kita doakan semoga Abg Stalker ni cepat sembuh dan sihat walafiat slalu. Thank you soo much Abg Stalker.hihihi :D

p/s : Malu bila entry lama yg ntah ape2 tu dikomen skali./blush


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

14 komen jejari cumil:

akoo pae said...

hehehee suke la tu di stalk~
=p

hira said...

wah wah. seronoknya dia. saya tunggu giliran je ni. hoho

izatty fatihah said...

waa malunye belog kne skodeng . hehe :)

zareliqa afiqa said...

@ akoo pae : hihi..suka sangat :D

zareliqa afiqa said...

@ hira : seronok sungguh! :))
Tunggu2..hehe

zareliqa afiqa said...

@ izatty fatihah : Malu2~ tp suka..:)

Shaherah said...

hahaha.. malu ea.. shera pun kkdg ske gak kne stalk.. hehehe..

PeRmAtA bIrU said...

jom kita pakat g serang dia plak.. hahhaha..:)

zareliqa afiqa said...

@ Shaherah : hihi..malu tp mahu lar 2,haha :p

zareliqa afiqa said...

@ Permata biru : Jom2..serang dia~ ngeh3 :))

iPai said...

sama laa .. dia ada serang juga dah .. ganas dia tuh .. uhuhuh

zareliqa afiqa said...

yeke..hihi,rajin kan dia~

cpahniza said...

haha...stalker meh~

iMBobo said...

kena serang balik tu hehe..