Tuesday, 14 June 2011

Takde Usaha Langsung

Kenapa? kenapa dtg balik dalam hidup saya? kenapa awk menyesal plak? bkn ke itu yg awk nak... masa awk wat keputusan tuh, ade awk fikir ape sy rase? takde kan....skunk awk dtg alik dan ckp awk da menyesal. Sy pun da tawar atie ngn awk! senang2 jek. Cmne awk nak tebus alik kesilapan awk tuh? cmne awk nak bayar alik air mata sy? ckp lar....


Ok, sbb sy still sygkn awk...sy  bley bg 1 ag peluang. 2 pun depends pd usaha awk sendiri. Sy cuma nak tgk sejauh mana awk berusaha tuk buktikn yg awk tol2 menyesal. Awk sendiri b'sungguh2 yakinkn sy. Bila jumpa awk akan buktikn!! ok, sy nak tgk.


Bila kita jumpa alik ritu, sy diam jek...sy tak bnyk ckp ngn awk. Sbnrny sy nak tgk ape yg awk nak buat. Sy tggu jugak bila awk nak ckp, at least awk mintak maaf~ face 2 face~ sy tak mintak pun ayat pnjang2. Muka awk biasa jek masa tuh. Mcm takde ape2 yg jd jek. Senangnya atie awk! awk tak perasan kn yg sy asyik tgk awk jek. 


Sebenarnya sy bnyk benda nak tanya awk. Tp sy tggu awk yg mulakn dulu. Sy tunggu...dan tunggu...dan tunggu....bulan tak timbul2.eheee~ sempat ag. okeyh, smpai kita nak balik awk still tak buat pape, tak ckp pape...dan bila sy turun dari kereta nk balik umah, awk cuma pesan jaga diri jek??? tuh sy pun taw awk. Law sy ta nak jaga diri, awk nak buat ape? nak jaga sy? tak kn?


U DO NOTHING DEAR !!!!!!

Sanat2 kecewa ngn u....! sebelum nih awk iye2 sngt nk buktikn. Bila dpn2 awk TAK buat ape2 pun. N skunk awk diamkan diri. Diam jela dear...( T.T ) sy tak taw ape yg awk nak sebenarnya.
Sonok kew uat sy cmnih?

uuwaaaaaaaa...sob~sob~


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

0 komen jejari cumil: