Thursday, 23 June 2011

Kalau Ikutkan Atie

AWAS!!ENTRY GANAS DISINI./wahaha

/hihiPagi2 da mengadap laptop...ingtkan nak carik umah sewa.Cari punya cari,tibe2 teringat nak check mukabuku jap.Bkak2 jek nmpak muka dye kat news feed aku.haishhhhh~menggigil jap..tengah2 nak privatekn album gambar aku sebab lepas nih mybe aku da jrang on9,aku terperasan something!/shock OMG!!!!
nape aku komen pic aku sorang2 nie???

Rupa2nya 'KAWAN' yg komen skali tuh da padam komen2 dye!/XD Kalau ikutkan atie aku yg sakit nie da lme aku pegi bakar dye.huhuhu~ ganaz tak? owh...time syg bkn main lagi komen dye ye.Bila da jadi mcm nie~hah,padam2...padam sekali pic2 aku yg ade kat ko tuh.Jgn tinggal 1 pun.Benci sngt kn??aku pun tak taw lar ape salah yg aku wat kat dye.Tibe2 jek! da lar hilang mcm tuh jek.Ape kau ingt aku nie tunggul kat cnie?nak bla sngt kn? bla blahh!!

Ingat! aku TAK kan maafkan kau! 'bahagia' lar hidup kau.(doa kejam!!kn da guna 'aku' 'kau' jek)tunggu lar balasan dari Tuhan.huhuhu,sampai hati kau kn?kau sakitkn atie aku.Bukan setakat kau hancurkn jek,siap kau blender lumat2 ag eh?suka atie kau jek kan.Sekali dua bley lar aku bg chance.Tp bukan peluang ke3!! ade paham? SAKITnya atie aku!!!! tunjukkan sangat lar ketidakmatangan kau tu.

Hoyeah!!!/wahaha puas atie.Tak penah2 aku seGANAZ nie.Tapi biar lar,aku da penat menangis!(makin rabun aku) semua salah kau!(huhuhu~tak abis ag)
Waaaaaa!!!sedihnya aku.Ape salah aku nih???/please jahatnya kau~ MENCI MENCI MENCI!!!!!!

Bila kita baik...owg main2.Nak kena buat jahat ke agaknya?hihihi, haishhh~Astaghfirullahalazim.....
~harap maaf atas kekasaran bahasa~
(orang tengah marah mmg gini)peace!!
p/s:gurlz sentiasa doakan yg baik2 tuk someone yg mereka syg~tp bila hati mereka disakiti,kasi doa kejam punya.hihihi~
(lawak jek..tade lar kejam sngt):D


cite sama : http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/06/selamat-tinggal-sayang.html


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

2 komen jejari cumil:

Abang Stalker said...

HAHAHAH ;))


baik private je pic2 yg duk komen sorg2 tu.apa la pny org..da komen g pdm plk.x ke buruk siku nm nya tu.

zareliqa afiqa said...

Memang da private pun..huh! geram jep.

p/s : Siku dia mmg buruk pun abg~hahaha