Saturday, 25 June 2011

HaH???? Dah Mengandung?

gambar dari pakcik google
Sape2??? da tentu2 bkn aku./wahaha w0w!! ma cousin da mengandung? cousin yg ane? alor...yg aku pnh wat n3 pasal dye kwin ritu INI LOR rasanya masih dalam mood pengantin baru kot. Yela, baru dekat sebulan dorang kawin. Semalam aku dpt taw yg dye da mengandung.Tu pun ma mum yg bgtaw mase borak2 mlm td, borak punya borak terkeluar lar topik kawin.Aku ade ckp yg aku trget nak kwin dalam umo 23 or 24 nanti,ehehe~/blush terus ma mum ckp,


Ma : "Mira da ade 3 owg anak,hang baru nak kawin erk...."
then, ngan confidentnya aku ckp,
Aku : "alar..mira lmbat ag nak ade anak tuh"
Ma : "mane hang taw? owg tuh da mengandung da pun"
Aku : HAH????? yeke? /shock

WAH...aku smpai skunk ta caye2 ag...hihihi,over lar KAU...ntah lar,mase dye kawin ritu aku tak caye yg dye da kwin.Nie da mengandung pun aku tak caye gak.abis ape yg aku caye?hehehe,mane tak, sama2 masuk tadika~main masak2 pun sama2~skola rendah pun sama...tup2,da nak ada anak. Yang aku nih CALON pun tade ag.eheeee:D


Tapi...ape nak di'heran'kan, rezeki Tuhan bagi. Ade yg cpt dpt jodoh~ade yg lmbt~ade yg cpt dpt anak~ade yg 10 tahun kawin pun lum dpt ag kn? dye untung lar jodoh sampai awal.huhuhu, lupa plak nak tnya da bp minggu.Tp aku rase dlm 2 minggu lebey kot kandungan dye.HAHA...congrats mira & husband!!! aku doakan mama n baby kat dlm tuh sihat n selamat sentiasa.Aminnnnn.........


Pasni aku da naik pangkat jadi 'mak long'...uhuhuhu ('kakak' pun bley baby)
hihihihi....sonoknye~ aku da lar shukew sngt2 kat baby yg bwu lahir nih.ciap lar baby t ye kne muah2 ngn auntie.:p (jgn over excited ye cik iqa...anak owg tuh!!)
Daaaaaaa;)


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

4 komen jejari cumil:

pha is said...

tahniah ler.. selamat menimang anak saudara... hehehe

zareliqa afiqa said...

ehehee :) thanks.. :D

Abang Stalker said...

tahniah mak sedara.. :D

zareliqa afiqa said...

Mekasih yea Abg Stalker :)