Monday, 16 May 2011

Terpaksa lepaskanmu....................

2 May 11, AA kata "mybe kita tak dpt teruskan hubungan nie lagi...sal fmly.." Taw tak dye betapa hncurnya atie aku nih???? ta taw kan...dlm ske2 jek. Sampai atie!!!!!!!!! aku da dpat rase ade yg tak kena sejak arie p'tama dye balik kampung. Dye da tak mcm dulu....jarang2 msg aku..ok,fine..aku cuba sedapkn atie ngn kata kat diri sndiri, "mybe dye bz tlong mak dye kat kedai". Aku sabo lagi..Bila dye pggil aku 'akak' mlm sblm ktowg ptus tuh, aku bley lyn ag cz ingt dye b'gurau..Soknya pn dye pggil gitu ag..aku da tak ley sbo.Da lar len mcm sejak lik kg.Aku col tnye dye ade mslh ke ngn aku, dye kata nanti dye bgtaw.Tak lama pastu dye send msg yg cmtu...sakitnya atie!!! hncur!!! "nak cuba" "ta dpt ag cinta tuh"...bley ckp cmtu?hishhh~ geram aku. Abis selama nie jnji2 dye, ayat2 manis dye tuh smua tipu? Aku tak sngka!



"Couple cara baik ptus pn cara baik"...hahaha, yeke? "awk pn ckp law nak ptus ckp awal2.." mmg lar aku suh ckp awal2..tp tuh awal ke? da t'lmbat lar dik~ np ckp syg, cinta, law setakat nak cuba jek..Aku lupa~ walau matang mcm mana skalipn dye~ dye tetap 'budak2' ag...rase b***h sngt ble aku pcaye ape yg dye ckp..np aku ley caye??hish3....apa lar salah aku kat dye..

Takpe lar~ da nasib aku. Dye bkn jodoh aku...walau mcm mana aku nak skalipn, law da t'tulis dye bkn tuk aku~ tetap BUKAN~ aku redha~ law dye mmg untuk aku 1 arie nnti dye akan kembali pd aku. Tapi law tak, mungkin ada yg lbey baik untuk aku. Ape pn aku tetap syg dye~ skurang2nya dye pnh epikan aku wlaupn kejap.

Thanks a lot pada mak yg slalu ada tuk aku tak kira time suka atau duka..bagi nasihat kat aku, along sayang mak!!! pd family yg phm..wlaupn tak taw. Tp aku taw dyowg prasan..pd kwn2 yg bg support,especially Faiz..time kasih sbb sudi jd pndengar setia prob sy nih~ :) bg nasihat..dgr sy nangis dkat 2 jam..hehehe,bkn sengaja~

Lagu2 nie aku nak bg AA dgr, tp tak sempat.............
Di Atas Satu Cinta

Percaya Padaku

Takpe2~ aku dgr sendiri sudah....hihihihi


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

0 komen jejari cumil: