Monday, 9 May 2011

Hati Yang Kau Sakiti

Testing...testing...heheh, hurm~ intro2 jek da wat cite sdey..frust..cmne nih? Ya Allah.. tlong lar aku.bg lar aku kekuatan tuk hdapi sume nih.da dkat smggu aku mcm nie..smpai ble?? aku tak nak jd mcm nie.tp atie aku skit sngt..hncur ble dye sng2 ptuskn hbungan ktowg TANPA rase bslh.ape dye mmg tade prasaan ke? ckit pn tak kesian ke? ckit pn tak syg? ish~ np aku ley cye ckp dye dlu?? 


Smlm aku g umah cousin aku tlg dye wat preparation tuk wedding dye hjung bulan nih. Bila aku kat sana aku rasa sayu sngt. Coz aku teringatkn AA.. dye ckp dye na dtg. Kebetulan arie tuh birthday dye. so na celebrate ngn aku kireny..tapi sume tuh ta jd lar, cz aku pn da tade pape ngn dye. :(


On the way alik umh, ayah aku bnti kat petronas. Smtara tggu ayah, mak aku tnye np aku cmnih..mak aku kata muka aku lngsung tade "seri"..owg tua2 bley prasan ble tgk muka aku. Mata aku yg jelas2 nmpk "hampa" sngat. Lupakan jela budak tuh. Ramai ag owg len.. np aku g prcaya sngt ngn dye.. jgn ikutkan prasaan.. dye kat sna sronok2. t jd sakit len plak.. aku kena kuat! 2 lar antara nasihat yg mak aku bg... n bila aku dgr suara mak yg seakan2 sebak tuh, aku jd sedih. Aku taw yg mak pn sedih bila tgk aku mcm nih. Slalu aku lar yg pling "riuh" dlm umh. Tiba2 aku jd mcm nie, sume owg prasan. Along mntk maaf mak. Along risaukn mak~~


Smpena hari Ibu smlm~ aku jnji yg aku tak nak buat mak risau ag. Lagipun aku taw yg AA mang tak kisah lagi psal aku. Sblm hari ibu aku ada sruh dye col aku. Then dye col.. aku cuma nak tnya dye psal 1 benda nih. Private...hihihi, ta bleh lar na share kat cnie. Suara dye biasa jek. Lngsung takde rase bsalah ke, tekilan ke, sedih ke, sakitny hati aku. Dan time tuh aku pasti dye mmng tak sygkn aku. Dan janji2 dye, kata2 dye pd aku tuh cuma lakonan semata2. Sampai hati dye!!!!!






Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

0 komen jejari cumil: