Wednesday, 11 May 2011

All About AA n Me....( Mula B'kenalan )

Ktowg bknalan kat mukabuku ( 14.11.10 ). AA add aku n aku approve jela coz muka dye sebijik mcm kwn aku. hehehe, Then bwu taw yg AA muda 2 tahun dari aku.. Mula2 tuh aku tak b'minat sngt nak layan dye..jz borak2 gitu jek. Tp 1 mlm tuh ktowg chatting, cite pasal diri masing2, kenal2, gurau2,..aku tgk OK gak budak nie. Sopan~ paham perasaan aku~ matang~.. Lagipun ktowg same2 sunyi n single.hihihihi ;) AA ckp, "tak apa kak.. adq ada. Adq bley temankn akak.. adq pn sunyi sbb adq tak ada awek". Pastu ktowg mula rapat mcm adik ngan akak. Tak lebih pn~

Aku sayangkan AA mcm adik aku. AA tlong aku lupakan xbf aku yg dlu ngan ragam dye...bg smangat kat aku..pandai amik atie aku n pling pnting AA tak gatal n bley lyn kepala aku yg giler2 nie.hahaha~ spnjang AA jd "adik" dye slalu ckp "kn bgus law adik ada awek yg memahami mcm akak nie". Coz AA study lagi. Student poli..

1 arie tuh AA ckp time klas agama AA ada tanya ustazah dye, bley ke boyz b'cinta ngn gurlz yg lagi tua? then ustazah AA pn kata boleh jek. Tak salah pn... sejak tuh AA pndai wat ayat bunga2.. hehehe, aku pn gelak jela sbb AA ske b'gurau. Ntah lar~ aku syg AA sbagai adik jek. Tapi ktowg  mang sngt2 rapat mse tuh. "sayang adik akak!!"


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

0 komen jejari cumil: