Tuesday, 31 May 2011

'Tintong'kah Aku?

Kahh Kahh Kahhhhhh...Pening.....pening.....pening....! pusing~pusing~pusing~kepala nih....kusut~kusut~kusut~bla bla bla lalalaaa.
Sah2 pening udax nie ~.~ pape pn kasi aku jerit dlu...(ehemmm...eheemmmm~testing,) WaAaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! AKU SAKIT!!!!!!

Nasib lar sape yg bce entry bi0l aku nih...tensen bt0ol! Da lar lme tak berblogging (kn da kuar ayt kacukan).Datang2 jek wat entry bi0o00l.ngehhh ngehhh ngehhh...ske atie aku lar~blog akuh.
Haaahaaahaaa....mne aku dpt pangai cmnih?aku pn ta taw...tibe2 jek,lantak lah...nie adalah salah 1 terapi tuk ilangkn rase keciwaa di dalam dada,(wahh! ayat) aiyakk~ jadi someone else!

nie tension ke marah?

  • Da lme aku ta update blog nih sbb aku sibuk meng'upgrade' blog nie.Tukar pnye tukar jd cam gini????hishhh! sakit atie aku.
  • Jmpe plak owg yg menyakitkn atie....+ ag 1 bala.
  • Mcm2 ag lar....maleh nak ckp.Kang korang ingt aku tintong btol2 lak,hikhikhik

nak jadi mcm nie bley?

motif entry : saje suke suki 
kesilapan tatabahasa amat dikesalkan(peace!) :D
moral of the story : sabo jela yop~


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Wednesday, 25 May 2011

Lelaki Mesti Tahu!

Ada perkara yg gadis ta smpat na beritahu lelaki...musti ramai gurlz yg setuju kn! Pada kaum Adam yg bace entry nie harap renung2kan lar (dan selamat beramal)...:D


Bila seorang gadis menyatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan air mata, itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya. (T.T)


Bila dia tidak menghiraukan korang selepas korang menyakiti hatinya, lebih baik korang beri  dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum korang menegur dengan ucapan maaf.


Gadis sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang, sebab tu lar ramai gadis yg patah hati bila hubungan terputus di tengah jalan. (it's true!! ble da syg yg bad2 nih sume da ta nmpak ^.^)

Sekiranya seorg gadis jatuh cinta dengan seorg lelaki, lelaki tuh akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar ngn laki lain. (sebab gurlz nih setia pd yg 1...law da syg 1 tuh,all about him!)

Bila lelaki yg dia suka n cinta merenung tajam ke dlm matanya, dia akan cair seperti aiskrim! nyumm2~~

Gadis mmg sukakan pujian tp selalu tak tahu mcm mana untuk menerima pujian. :D

Klau korang tak suka ngn gadis yg sukakan korang separuh mati, tolak cintanya dengan lembut! jgn berkasar sebab ada 1 semangat dalam diri gadis yg korang tak akan tahu bila dia dah buat keputusan , dia akan lakukan apa saja. -haa~haa~ta taw~~

Sekiranya sorg gadis mula menjauhkan diri dari korang selepas korang tolak cintanya, biarkan dia untuk seketika. Sekiranya korang masih ingin menganggap dia sorg kwn, cuba lar tegur dia perlahan2. 

Musik, lukisan & penulisan adalah cara termudah gadis meluahkan isi hati mereka. Gadis suka meluahkan apa yg mereka rasa. -so,start lar jd stalker fb,twitter or blog diorang law na taw prasaan diorang...:D -

Jangan sesekali beritahu si gadis yg mereka nih lngsung tak berguna. :o

Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood gadis.


Bila pertama kali lelaki yg dicintainya dlm diam memberikan respon positif, misalnya menghubunginya melalui telefon, si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah2 tak berminat, tetapi sebaik sahaja ganggang diletakkan, dia akan menjerit kesukaan dan tak smpai 10 min semua rakan2nya akn taw berita tersebut! -hihihihi....gurlz~ control yourself ok even it's true!- ;)


Sekuntum senyuman memberi 1000 erti bagi para gadis. Jadi jgn senyum sebarangan!


kalau korang suka kat sorg gadis nih, cuba lar mulakan dgn persahabatan. Kemudian biarkan dia mengenali korang dgn lebih mendalam. -senang cite 'jgn gelojoh!'-


Jgn sesekali mengagak apa yg dirasakannya. Tanya dia sendiri!


Selepas sorg gadis jatuh cinta, dia akan sering tertanya2, "Kenapa lar aku tak jumpa mamat nih lebih awal."


Kalau korang masih tercari2 cara yg paling romantik untuk memikat hati sorg gadis, cuba lar rajin2kn tangan menyelak buku2 cinta atau bace jek novel jiwang2 nie.


Bila setiap kali online di fb atau twitter, benda pertama yg dicari oleh si gadis ialah buah hatinya ataupun 'secret admirer'nya. -alololo~~so sweet lar-


Kalau korang na taw ble sorang gadis nie jatuh cinta kat korang, dia akan bg layanan first class kat korang.Contohnya, law dia tgh bz study or bnyk keje, bila korang buzz jek kat YM msti cepat jek dye reply..dia tak kan lupe wish besday korang...law korang call time dia tido pn dia snggup angkat...dia akn ingt & taw sume tntang korang even yg korang ta bgtaw pn. -well~ she is the best stalker of yours-


Satu ucapan 'hye' pn da bley wat sorang gadis nie bahagia.Suke bkn main! ta pyh hadiah mahal2 segala untuk wat diorang hepi.Cukup lar ngn ucapan tuh sbagai tanda yg korang ambil berat n ingt kat dia!


Tapi kalau ucapan 'hye' korang tuh tade reply, better give up jela...n don't ever text her again dengan "np u tak reply msg i?" tuh mang perbuatan yg sia2 sbb dia mang ta berminat ngn korang.Melainkn dia tade kredit!! lol


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Tuesday, 24 May 2011

Adik Akak.............

Adik...ape yg ko wat skunk erk?mlm nih mlm ptame ko tido kat asrama...ape ko rase? law akak dlu akak rase mcm na ngis jek..1st time bpisah ngn fmly..rase na balik pn ade...ngade2 lbey akak ko nih. :) balik dari anta ko td, akak rase lain mcm jek..tibe2 tade mood~ rase na ngis pn ade..puas akak fikir ape yg wat akak cmnie...sbb kwn2 akak ke...tp ble ingt kat ko tibe2 air mata akak mngalir...bwu akak taw rupeny sbb ko dik~ rase sunyi sngt ble umh nih tade sowg pnghuni dye...akak ta biase dik...kalau bley akak na sume owg yg akak syg ade dlm umah nie...tp akak akur, tuh sume tuk mse dpn ko....adik~ bile tgk ko dftar diri td jiwa akak meronta2 na smbung stdy ag...akak rindu suasana mcm tuh. tp..... tape lar, at least akak da rase skali dlu.
''dik....smbung cita2 akak dik..,dlu akak na sngt stdy kat tmpat ko stdy skunk~ tp akak ta mampu..ssh sngt na msuk tmpat tuh.Akak ta sebagus ko dik~ tp akak ta kisah sbb akak ade adik2 akak nih.Akak ingt ag ble turn ko dpt result pmr ngn spm,smpai2 umah jek ngn 'slumber' ko ckp "haha~ aku da kalahkn along~" cehh.....kuang asam pnye adik. tp akak ta mrh pn, jeles pn ta...akak bangga ngn ko.Akak ta kisah pn law adik akak kalahkn akak.Adik...epykan  mak ayah ngn kjayaan ko,wat mereka bangga...jge diri baik2 kat sne.akak ta dpt na tgk2kn ko, na jge ko, walaupn ko ta sruh n akak taw yg ko mang bley jge diri sendiri.Tp akak risau~ sbb akak syg sngt..akak ta pndai na tnjuk rase syg akak kat ko ngn iman terang2...tp sumpah! akak syg sngt2 mak ayah, n adik2 akak nie!! akak syg fmly kite lbey dari nyawa akak sndiri dik.Kalau ade pilihan antara fmly ngn nyawa akak, akak lbey syg fmly kite.fmly first!! mgkin kowang nmpak akak mcm garang...tp kowng taw akak ta grang pn kn~ xsen jek lbey...law tak, ta kn ape yg kowg na~ akak bg....ape yg kowg mntk tlong~ akak watkn...kowang taw akak ta smpai atie kn.hehehehe~ 2 slh 1 cara akak tnjuk syg akk kat kowg.Akak da tlong ape yg akak mampu dik...akak jd 'assistant' adik smggu tolong siapkan borang2 adik n tugas adik skunk nih study elok2...tuh jek.Sethun jek dik...adik kne struggle kat sne.Pastu adik da ley wat degree adik lak.Gud luck dik~ akak doakn adik!


*tibe2 akak tacing lak~hihihihi
*tuk adik akak kat Kolej Matrikulasi Melaka,
pstt~ pssttt~:dik,ensem ble ang pkai bju yg akak pkse ang bli tuh..hikhikhik


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Thursday, 19 May 2011

Malam Berarak Lilin at Wedding Makngah

Macam tuh lar lebey kurang bunyinye...heheheh, ''berarak lilin"...14 n 15hb ritu aku n family balik kmpung belah ayah at Rantau,n9. Wedding makngah aku... mlm sblm bsanding tuh  dyowg wat berarak lilin yg owg kat kmpung aku ckp malam berinai. Aku pnye lar excited na tgk walaupn nie bkn kali ptame aku tgk. Last aku tgk pn time kecik. Mne lar na ade feel time tuh.~.~ 








Nie lar rupe benda alah yg ktowg pggil "knderaan makngah" mlm tuh...sabo jela~ ta taw nme. Ade yg pggil tandu tradisional.ahhhh~ whatever~ bnde nie biase2 jek. Klau kat mlaka dyowg wat siang or mlm n takde lilin. Kalau kek n9 dyowg wat mlm n kelilingnye diletakkan lilin. Tuh yg special...aku ske!! Pastu yg len hias lar ikut kreativiti masing2. Pengantin yg pling best~ naik jek.hihihihi~ kire adat kat sne lar. Tp kalau ta nak wat pn takpe. Pastu pngantin akan dibawa berarak kejap..ta ley lme2~ kesian kat owg yg pikul tuh~ hehehehe............


Malam tuh mmg meriah giler ngn bunga api lagi...yg kat bwh nie antara pic2 yg sempat aku snap dan selebihnya aku TERberangan kejap.kikikikiki, sabo2~ 










Esok arienya plak bwu lar majlis persandingan berlangsung.............ramai gler yg dtg. Aku n cousin2 plak yg b'tindak sebagai tukang bg souvenir kat guest smpai lenguh2 kaki bdiri. huhuhuhu, tp epi gler. Yg pling best aku dpt bg souvenir kat menteri besar n9 yg ktowg kat sne pggil "Tok Mat" a.k.a (Haji Mohamad Hassan) Nervous akak~ hahahaha~ Beliau dengan sporting nye dduk mkn b'sme ngn owg2 kmpung beliau. Caya lar!! ngeee.... tp ktowg ta smpat na snap pic ngn dye disebabkn bnyk keje. Taw2 dye da alik~ =.=
Pape pn aku dpt blaja sesuatu yg bwu kat sne tentang adat2 tradisi minangkabau nih....yg semakin dilupakn oleh generasi muda skunk...ngeee~~

sempat ag tuh!! ish~ ish~ish~ :P


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Wednesday, 18 May 2011

K.A.W.A.N.......:(

Tajuk macam na wat krangan jek... kikikiki ^__^


aku ade sowang kwn.....
dye nih pelik ckit.
dye ade 2 perwatakan
i think jela,
ade mase dye sangat2 baik,
ade mase dye bley jadi sngt2 nakal....
confius lor. =.=
lme ta lme gak lar ktowg knal..
ntah mcm mne ntah aku bley plak tersuke kat dye,
pelik2~
na wat cmne~ bkn aku yg mntak feeling cmnih
TER....
ta taw lar dye taw ke ta.
or taw tp wat2 ta taw,
yes!! actually dye taw....
dye kata dye single!
wow!
bley pcaye ke???
tp ape yg aku tgk kat wall dye..........
perghhhh~ ramai gler pminat.
sume syg2 dye~
sume na jd gf dye~
owg nie komen...owg nie jelez...
sbb tuh aku mls na komen kat wall dye.
ta na ''adik adik angkat'' dye mrh.
hurmmm....
aku ske tgk wall dye...
tp pastu aku akan jelez!!!!
ishhhhhhh~ geramnyerrrr!
tp aku na watpe...
ske atie dye lar law sume owg syg dye..kn2,
akhirnya aku wat kputusan tamo tgk wall dye ag.
biar lar aku diam jek...
sakit atie sndiri...
n undur diri snyap2.
aku ta ske na brebut...
biar lar,
aku ske sngt ble dye borak2 biase ngn aku..
pndai ckp eh awk nih.
  • awk... sy ske tgk awk senyum... sweet sngt~
  • awk gelak pn cm pompuan gelak... tutup mlut ag...hehehe ^.^
  • awk pndai pjuk sy time sy sedey...
  • mse sy ade msalah awk temankn sy, nasihatkn sy, tenangkn sy, n bg sy semangat!!
  • awk baik sngt sbnarnya.. sy taw tuh. sy nmpk~
tp awk ske ckp awk jht....

awk na kwin 3...
mcm2 ag awk ckp.
sy taw awk ta kasi sy syg awk kn???
awk na sy anggap awk jhat.
kn sy pnh ckp yg sy sayang awk tak kire lar awk baik ke awk jhat
tp ble awk wat pangai awk yg ag 1 tuh,
sy jd geram...sedey sngt awk...
np awk wat sy cmtu?????
awk ckp awk syg sy??
tp btul ke?
law syg awk ta kn wat cmtu kn...
sy kecewa sngt awk........
sbb tuh sy diamkn diri jek.
sy na tgk ble awk perlukn sy.
or
awk mang ta perlukn sy ag. =.=
:- luahan atie aku tuk sowang 'kawan'


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Monday, 16 May 2011

Terpaksa lepaskanmu....................

2 May 11, AA kata "mybe kita tak dpt teruskan hubungan nie lagi...sal fmly.." Taw tak dye betapa hncurnya atie aku nih???? ta taw kan...dlm ske2 jek. Sampai atie!!!!!!!!! aku da dpat rase ade yg tak kena sejak arie p'tama dye balik kampung. Dye da tak mcm dulu....jarang2 msg aku..ok,fine..aku cuba sedapkn atie ngn kata kat diri sndiri, "mybe dye bz tlong mak dye kat kedai". Aku sabo lagi..Bila dye pggil aku 'akak' mlm sblm ktowg ptus tuh, aku bley lyn ag cz ingt dye b'gurau..Soknya pn dye pggil gitu ag..aku da tak ley sbo.Da lar len mcm sejak lik kg.Aku col tnye dye ade mslh ke ngn aku, dye kata nanti dye bgtaw.Tak lama pastu dye send msg yg cmtu...sakitnya atie!!! hncur!!! "nak cuba" "ta dpt ag cinta tuh"...bley ckp cmtu?hishhh~ geram aku. Abis selama nie jnji2 dye, ayat2 manis dye tuh smua tipu? Aku tak sngka!



"Couple cara baik ptus pn cara baik"...hahaha, yeke? "awk pn ckp law nak ptus ckp awal2.." mmg lar aku suh ckp awal2..tp tuh awal ke? da t'lmbat lar dik~ np ckp syg, cinta, law setakat nak cuba jek..Aku lupa~ walau matang mcm mana skalipn dye~ dye tetap 'budak2' ag...rase b***h sngt ble aku pcaye ape yg dye ckp..np aku ley caye??hish3....apa lar salah aku kat dye..

Takpe lar~ da nasib aku. Dye bkn jodoh aku...walau mcm mana aku nak skalipn, law da t'tulis dye bkn tuk aku~ tetap BUKAN~ aku redha~ law dye mmg untuk aku 1 arie nnti dye akan kembali pd aku. Tapi law tak, mungkin ada yg lbey baik untuk aku. Ape pn aku tetap syg dye~ skurang2nya dye pnh epikan aku wlaupn kejap.

Thanks a lot pada mak yg slalu ada tuk aku tak kira time suka atau duka..bagi nasihat kat aku, along sayang mak!!! pd family yg phm..wlaupn tak taw. Tp aku taw dyowg prasan..pd kwn2 yg bg support,especially Faiz..time kasih sbb sudi jd pndengar setia prob sy nih~ :) bg nasihat..dgr sy nangis dkat 2 jam..hehehe,bkn sengaja~

Lagu2 nie aku nak bg AA dgr, tp tak sempat.............
Di Atas Satu Cinta

Percaya Padaku

Takpe2~ aku dgr sendiri sudah....hihihihi


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Friday, 13 May 2011

♥ Dalam Atie Ada Taman ♥

Salah 1 sebab AA ske aku~ dye ckp aku da matang!! yeke? betoi lar tu betoi lar tuh~ hehehe, -.^ prasan gler aku time tuh..dan sebb2 lain tak dapat aku nyatakn kat cnie c0z tak na dikatakn PERASAN gler2.hahaha~ antara kata2 AA yg aku ingt smpai arie nie sblm ktowg couple:-


♥ usia bkn halangan untuk kita bercinta..kalau da jodoh tak memana.n biar owg kata apa yg penting kita bahagia. (tp ape da jd?)
♥ saya yakin awk mampu bhagiakn sy & atie sy ikhlas terima awk (thanks pcaye sy)
♥ kadangkala kita mnyedari betapa dalamnya kita mencintai s'seowg pada saat kita kehilangannya...kadangkala kita menyedari betapa perlunya cinta s'seowg pada saat kita amat m'merlukannya. (mcm pnh dgr lar..hihi)
♥ izinkan sy hadir dlm hidup awk tuk smntara (aik..smtara jek? mang smtara pn :( )

Ape yg lucunya sblm declare couple bley plak ktowg praktis dlu pnggilan tuk diri masing2.kahkahkah~ lawak lar kite nih. Aku rasa janggal nak ubah dari adik ke ehem~ehem~hihihi....1.1.11 ktowg da start gne pggilan tuh.:)
16.1.11 3.15a.m ktowg declare~


♥ tq sbb terima sy sbagai pkwe awk..i love u (luv u dear)
♥ kita ssh sme2 sng pn sme~ __syg sngt2 kat __,so jgn tinggalkn __ (tak..awk yg tinggalkn sy)
♥ __ snggup wat ape jek tuk __, asalkn __ bhagia.insyaAllah (mne2 jnji tuh??)



Yg lain2 biarlah aku jek yg taw...cukup lar aku luahkn kat cnie yg aku sngt3 epi spnjg ngn AA...aku ske kat AA sbb dye lain dari yg pnh aku jmpe sblm nih. Sngt2 mnjaga btas pgaulan, slalu ingtkn aku tntng solat, pnyabar, pndai amik atie aku, slalu wat aku gelak, n spnjg ngn AA aku ta pnh marah~ siyes!! law majuk2 mnja tuh ada lar..hihihi,saje jek.


1st time aku jmpe AA 2.2.11 masa dye cuti sem.. ktowg bwk bodyguard skali~ kwn aku n kwn dye...ada ke dating kat zoo~ hahaha, smpai2 kat zoo dye ta sbo2 nak tgk buaya~ minat sngt nk tgk menatang tuh...shomeyy lar awk~
Pic kat atas tuh pn msa ktowg kat bnda hilir~ hihi...aku brjaya larikn diri dari di snap oleh kwn dye yg btindak sbgai ''jurufoto'' ktowg..geram aku~ 


Nih lak kat zoo...ble masa ntah kwn dye amik pic nih. taw2 da ada jek~ kikikiki, nie jela yg ley aku share..yg lain2 aku mls na upload..:P 
Kat bwah nie lagu yg aku bg tuk AA.....








p/s : ♥ diatas adalah dari ayat2 AA sndiri yg aku copy dari inbox msg aku.Tiada paksaan pn...
      : pd AA law terbaca ''I'm Sowi''...


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Wednesday, 11 May 2011

All About AA n Me....( Mula B'kenalan )

Ktowg bknalan kat mukabuku ( 14.11.10 ). AA add aku n aku approve jela coz muka dye sebijik mcm kwn aku. hehehe, Then bwu taw yg AA muda 2 tahun dari aku.. Mula2 tuh aku tak b'minat sngt nak layan dye..jz borak2 gitu jek. Tp 1 mlm tuh ktowg chatting, cite pasal diri masing2, kenal2, gurau2,..aku tgk OK gak budak nie. Sopan~ paham perasaan aku~ matang~.. Lagipun ktowg same2 sunyi n single.hihihihi ;) AA ckp, "tak apa kak.. adq ada. Adq bley temankn akak.. adq pn sunyi sbb adq tak ada awek". Pastu ktowg mula rapat mcm adik ngan akak. Tak lebih pn~

Aku sayangkan AA mcm adik aku. AA tlong aku lupakan xbf aku yg dlu ngan ragam dye...bg smangat kat aku..pandai amik atie aku n pling pnting AA tak gatal n bley lyn kepala aku yg giler2 nie.hahaha~ spnjang AA jd "adik" dye slalu ckp "kn bgus law adik ada awek yg memahami mcm akak nie". Coz AA study lagi. Student poli..

1 arie tuh AA ckp time klas agama AA ada tanya ustazah dye, bley ke boyz b'cinta ngn gurlz yg lagi tua? then ustazah AA pn kata boleh jek. Tak salah pn... sejak tuh AA pndai wat ayat bunga2.. hehehe, aku pn gelak jela sbb AA ske b'gurau. Ntah lar~ aku syg AA sbagai adik jek. Tapi ktowg  mang sngt2 rapat mse tuh. "sayang adik akak!!"


Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ

Monday, 9 May 2011

Hati Yang Kau Sakiti

Testing...testing...heheh, hurm~ intro2 jek da wat cite sdey..frust..cmne nih? Ya Allah.. tlong lar aku.bg lar aku kekuatan tuk hdapi sume nih.da dkat smggu aku mcm nie..smpai ble?? aku tak nak jd mcm nie.tp atie aku skit sngt..hncur ble dye sng2 ptuskn hbungan ktowg TANPA rase bslh.ape dye mmg tade prasaan ke? ckit pn tak kesian ke? ckit pn tak syg? ish~ np aku ley cye ckp dye dlu?? 


Smlm aku g umah cousin aku tlg dye wat preparation tuk wedding dye hjung bulan nih. Bila aku kat sana aku rasa sayu sngt. Coz aku teringatkn AA.. dye ckp dye na dtg. Kebetulan arie tuh birthday dye. so na celebrate ngn aku kireny..tapi sume tuh ta jd lar, cz aku pn da tade pape ngn dye. :(


On the way alik umh, ayah aku bnti kat petronas. Smtara tggu ayah, mak aku tnye np aku cmnih..mak aku kata muka aku lngsung tade "seri"..owg tua2 bley prasan ble tgk muka aku. Mata aku yg jelas2 nmpk "hampa" sngat. Lupakan jela budak tuh. Ramai ag owg len.. np aku g prcaya sngt ngn dye.. jgn ikutkan prasaan.. dye kat sna sronok2. t jd sakit len plak.. aku kena kuat! 2 lar antara nasihat yg mak aku bg... n bila aku dgr suara mak yg seakan2 sebak tuh, aku jd sedih. Aku taw yg mak pn sedih bila tgk aku mcm nih. Slalu aku lar yg pling "riuh" dlm umh. Tiba2 aku jd mcm nie, sume owg prasan. Along mntk maaf mak. Along risaukn mak~~


Smpena hari Ibu smlm~ aku jnji yg aku tak nak buat mak risau ag. Lagipun aku taw yg AA mang tak kisah lagi psal aku. Sblm hari ibu aku ada sruh dye col aku. Then dye col.. aku cuma nak tnya dye psal 1 benda nih. Private...hihihi, ta bleh lar na share kat cnie. Suara dye biasa jek. Lngsung takde rase bsalah ke, tekilan ke, sedih ke, sakitny hati aku. Dan time tuh aku pasti dye mmng tak sygkn aku. Dan janji2 dye, kata2 dye pd aku tuh cuma lakonan semata2. Sampai hati dye!!!!!






Cherita da abis...Sila tinggalkan komen pulak ye! TQ